2014年8月16日星期六

VDCD510復習資料、VCAD510復習資料

IT-Passports.comはIT技術を勉強している人がよく知っているウェブサイトです。このサイトはIT認定試験を受けた受験生から広く好評されました。これはあなたに本当のヘルプを与えるサイトです。では、なぜIT-Passports.comは皆さんの信頼を得ることができますか。それはIT-Passports.comにはIT業界のエリートのグループがあって、グループのIT専門家達がずっと皆さんに最高のVDCD510資料を提供することに力を尽くしていますから。したがって、IT-Passports.comは優れた参考書を提供して、みなさんのニーズを満たすことができます。

天帝様は公平ですから、人間としての一人一人は完璧ではないです。私のように、以前が努力しなかったので、今は無駄に悩んでいます。現在のIT領域で競争が激しくなっていることは皆は良く知っていますから、みんなはIT認証を通じて自分の価値を高めたいです。私もそう思いますが、IT認証は私にとって大変難しいです。でも、幸い私はインターネットでIT-Passports.comのVMwareのVCAD510試験トレーニング資料を見つけました。それを手に入れてから私は試験に合格する自信を持つようになります。IT-Passports.comのVMwareのVCAD510試験トレーニング資料のカバー率がとても高いですから、自分で勉強するよりずっと効率が高いです。あなたもIT業種の一人としたら、ためらわずにIT-Passports.comのVMwareのVCAD510試験トレーニング資料をショッピングカートに入れましょう。IT-Passports.comはきっとあなたが成功への良いアシスタントになります。

VMwareのVDCD510認定試験がIT業界には極めて重要な地位があるがよく分かりましょう。試験に合格するのは簡単ではないもよくわかりましょう。“簡単に合格できる方法がありますか?”答えはもちろんですよ。IT-Passports.comはこの問題を着々解決できますよ。IT専門家がVMwareのVDCD510認定試験に関する特別な問題集を開発しています。それをもって、試験は問題になりませんよ。

試験番号:VDCD510 受験記対策
試験科目:VMware Certified Advanced Professional - Datacenter DesignExam
問題と解答:全279問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:VCAD510 勉強の資料
試験科目:VMware Certified Associate - Data Center Virtualization (VCA-DCV) Exam
問題と解答:全112問

>>詳しい紹介はこちら

IT認証資料を提供したほかのサイトより、IT-Passports.comのプロかつ高品質の製品は最高のものです。IT-Passports.comを選んだら成功を選んだということです。IT-Passports.comのVMwareのVCAD510試験トレーニング資料はあなたが成功への保証です。IT-Passports.comを利用したら、あなたはきっと高い点数を取ることができ、あなたの理想なところへと進むことができます。

しかし、VCAD510試験は簡単ではありません。専門的な知識が必要で、もしあなたはまだこの方面の知識を欠かれば、IT-Passports.comは君に向ける知識を提供いたします。IT-Passports.comの専門家チームは彼らの知識や経験を利用してあなたの知識を広めることを助けています。そしてあなたにVCAD510試験に関するテスト問題と解答が分析して差し上げるうちにあなたのIT専門知識を固めています。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/VDCD510.html

NO.1 Storage DRS can be enabled and can balance I/O levels based on
A. real-time stats
B. historical stats
Answer: B

VMware認定資格   VDCD510練習   VDCD510独学   VDCD510   VDCD510日記
Explanation:
Storage DRS can balance I/O by using storage vMotion. This would be based on historical values for
a period of time. Storage DRS would make decisions based on these figures. If the system were
using realtime stats, the machines could potentially migrate a lot more. This could have an effect on
the latency figures for some systems. The larger historical sampling in storage DRS allows the system
to make a decision with limited risk of impacting I/O-unlike moving a virtual machine over and over
again. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

NO.2 You are the technical designer for a vSphere platform transformation project. After conducting
SME interviews and using various platform information-gathering methods, you have created a
high-level design document. This document specifies the following: Requirements: R1. The solution
must not have a single point of failure. R2. Production applications must not have an outage of
more than 10 seconds. R3. Data must be based in the UK. R4. There is a 7-year retention policy for
contracts. R5. Applications should support existing and developing workloads for the next 3 years'
growth. Spec of servers: Web 1 vCPU, 2 GB RAM, 100 GB storage App 1 vCPU, 4 GB RAM, 100 Gb
storage DB 2 vCPU, 16 GB RAM, 750 Gb storage At a late stage in the software development life
cycle of a production application developed in- house, an unfortunate issue was identified when the
application was deployed to the production vSphere cluster. The production core stacked switch has
capacity issues, and this is having a serious impact on all applications for which the switch is
providing network services. Within the test system, the application works as intended in the single
test VLAN and with a single-host configuration. Which of the following could be tried to help in this
situation, from a vSphere perspective? (Choose two)
A. Redevelop the application for a virtual platform
B. Place the application into a single-vApp network
C. Add DRS rules to keep network traffic within the same host, where possible
D. Configure network I/O control
Answer: B,D

VMware参考書   VDCD510   VDCD510教本   VDCD510短期
Explanation:
If you limit the application traffic to a specific dedicated network (that is, a separate VLAN) and
using enforced DRS affinity rules, the application traffic will not traverse the ESXi host's physical
network interfaces. This will ensure that the impact of the application is minimized, while also
ensuring that the application itself is not limited. The application servers already have vCPU settings.
This suggests that the system has already being virtualized in both types of environments. Network
I/O control could be useful in the event of contention, but the role of a designer would be to plan to
prevent contention where possible;
other options would be more beneficial.
In addition, Requirement 5 specifies that the system should work with workloads over the next 3
years. Network I/O control would suggest contention very early in the platform history. Chapter 4,
NetWork - Logical and Physical Design to allow applications to flow
3. Based on the information in the high-level design extract for question 2, which type of data
store would be required?
A. VMFS
B. NFS
Answer: A

VMware短期   VDCD510特典   VDCD510教材   VDCD510短期   VDCD510取得
Explanation:
Because fault tolerance would be the only VMware technology that would meet the technical
requirements, VMFS is the only choice here. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical
Approaches
4. A project requirement
A. must be achieved
B. can be set as aspirational but may never be achieved
Answer: A

VMware PDF   VDCD510赤本   VDCD510参考書   VDCD510認定   VDCD510体験
Explanation:
A project requirement is a specific deliverable that the business has said must be provided at the
end of a project. It must always be achieved. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical
Approaches
5. The vCenter database is powered off ungracefully, along with a three cluster nodes in a
separate cluster. Will the failed existing ESXi host nodes restart correctly using Auto Deploy?
A. Yes
B. No
Answer: A

VMware受験記   VDCD510   VDCD510認定証   VDCD510教科書
Explanation:
Auto Deploy enables an untrained IT professional to increase capacity while ensuring
quality and consistency within a cluster. However, there is a dependency on the
vCenter server and Auto Deploy server roles at different times. In this case, the ESXi
hosts have already booted successfully. This means that all subsequent reboots will be
controlled using configuration from the Auto Deploy server, not vCenter. If the
vCenter database is impacted, the ESXi hosts will automatically restore. Even in the
event of no vCenter availability, hosts will use the last-known copy of a distributed
switch or the configured vSphere switch.
Chapter X, Putting it all together
6. A logical diagram shows vendor-specific information.
A. True
B. False
Answer: B

VMware合格点   VDCD510講座   VDCD510取得   VDCD510難易度   VDCD510過去問
Explanation:
A logical diagram shows the high-level components of a design or platform.
It may include descriptions such as data flow and entity relationships. However, it does not show
specific vendors (such as Dell or HP).
Chapter 2, Creating the design
7. You are a VMware architect employed to design and build application environments and the
underlying platform for a software development company.
The company is using a "devops" approach and has engaged with you at the beginning of the first
planning meeting/pre-sprint.
The software has yet to be written. However, you have some high-level specifications that are
subject to change at each of the early meetings.
The is more logical for virtual machine sizing.
A. predictive sizing approach based on current software
B. adaptive sizing approach
Answer: B

VMware方法   VDCD510教科書   VDCD510内容   VDCD510独学   VDCD510
Explanation:
There are two types of scaling approaches in virtual platforms:
adaptive and predictive. Both approaches are usable; however, a designer must work out which is
the best approach for each project. The adaptive approach to guest virtual machine design is a
major advantage that virtualization technology brings to a datacenter. It allows a guest virtual
machine to be created initially on a few metrics or high-level requirements (such as a limited budget)
and scaled (that is, grown, not shrunk) through the virtual machine life cycle. In many cases, this
scaling can be performed hot/live without outage/downtime to the running applications. The
predictive approach, on the other hand, requires more planning and research, and you must know
the metrics before deployment. The advantage here is that once the virtual machine has been
deployed, only application maintenance is required. The application requirements are known.
Chapter 5, Design Approaches
8. You are working on a hybrid cloud project, where production applications (yet to be fully
developed) are to be deployed. Which of the following is a project requirement?
A. The production data must be in the UK at all times.
B. The hosting partner provides sufficient resources without overcommitment to support
application load.
C. The hosting provider meets uptime expectations.
D. The development team provides the software on time.
Answer: A

VMware一発合格   VDCD510内容   VDCD510難易度   VDCD510   VDCD510
Explanation:
A requirement is a definable and measurable project item. It must be part of the delivery, and its
removal cannot be justified. Chapter 2, Definitions of Key Terms
9. Storage DRS is enabled by default.
A. True
B. False
Answer: B

VMware日記   VDCD510 PDF   VDCD510一発合格   VDCD510会場   VDCD510教科書
10. Based on the information in the high-level design extract from question 2, what storage
protocol is unsuitable?
A. NFS
B. iSCSI
C. FC
Answer: A

VMware   VDCD510対策   VDCD510練習問題   VDCD510   VDCD510問題集
Explanation:
The requirements state that the application uptime requirements would not be met if using vSphere
HA alone. vSphere HA would
invoke a restart of guest virtual machines after at least 10 seconds. VMware fault tolerance would
meet the uptime
requirements; a failover would result in zero downtime of the application. This technology can be
used only with VMFS; therefore, NFS cannot be used in this design. Chapter 4, NetWork - Logical
and Physical Design to allow applications to flow
11. A logical design can contain which of the following? (Choose three)
A. BIOS settings
B. Data flow
C. Key component relationships
D. High-level diagrams
E. Server host names
Answer: B,C,D

VMware教育   VDCD510参考書   VDCD510   VDCD510難易度
Explanation:
A logical diagram can be used to show service components and how they relate to each other. A
logical diagram is high level in nature and is independent of the hardware used for a solution.
Chapter 2, Presenting the Data Gathered
12. A best practice can change over time.
A. True
B. False
Answer: A

VMware   VDCD510初心者   VDCD510番号   VDCD510   VDCD510認定
Explanation:
A best practice is based on experience with delivering a solution. A new product will
have limited best-practice information except for vendor- or vendor-partner-based
recommendations.
The longer a technology is used in a community, the more
potential success; therefore, best practices can change over time.
Chapter 6, Validation, Thoughts, and Processes
13. When designing a storage platform, which of the following should be considered as part of
the overall design?
A. Capacity
B. I/O requirements of the applications to be supported
C. Disk latency tolerance
D. Growth rate
E. All of the above
Answer: E

VMware認定資格   VDCD510ふりーく   VDCD510難易度   VDCD510
Explanation:
A storage platform logical design requires in-depth analysis of factors that can affect applications.In
the case of storage, aspects that relate to the physical layer-such as the amount of usable space
required for services;
the size, number, and speed of disks; and how fast the data is being produced-could have a
substantial impact to the storage platform. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical
Approaches
14. Only a software vendor develops a standard process or configuration.
A. True
B. False
Answer: B

VMware特典   VDCD510講座   VDCD510   VDCD510   VDCD510スクール
Explanation:
A best practice is based on experience with delivering a solution. A new product will have limited
best-practice information except for vendor- or vendor-partner-based recommendations.
The longer a technology is used in a community, the more potential success; therefore, best
practices may be recommended by non-vendor-related people. It is up to a designer to validate this
information rather than ignore it straightaway. Chapter 6, Validation, Thoughts, and Processes
15. Which of the following vSphere cluster technologies would meet the application
requirements specified in the high-level design extract for question 2?
A. FT
B. HA
Answer: A

VMware合格点   VDCD510認定試験   VDCD510費用
Explanation:
vSphere HA would need to wait at least 10 seconds before a restart would be possible. This would
not meet requirements. In the event of a restart, it could be possible to be without the application
feed database for about 15 minutes. VMware FT would enable the service to be provided without
additional redevelopment. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

没有评论:

发表评论