2014年8月24日星期日

JN0-740受験記対策、JN0-740勉強の資料

IT-Passports.comについてどのくらい知っているのですか。IT-Passports.comのJN0-740試験問題集を利用したことがありますか。あるいは、知人からIT-Passports.comを聞いたことがありますか。IT認定試験に関連する参考書のプロな提供者として、IT-Passports.comは間違いなくあなたが今まで見た最高のサイトです。なぜこのように確かめるのですか。それはIT-Passports.comのように最良のJN0-740試験参考書を提供してあなたに試験に合格させるだけでなく、最高品質のサービスを提供してあなたに100%満足させることもできるサイトがないからです。

今は時間がそんなに重要な社会でもっとも少ないお時間を使って試験に合格するのは一番よいだと思います。IT-Passports.comが短期な訓練を提供し、一回に君の試験に合格させることができます。試験に失敗したら、全額で返金いたします。

IT-Passports.comの専門家チームが君の需要を満たすために自分の経験と知識を利用してJuniperのJN0-740認定試験対策模擬テスト問題集が研究しました。模擬テスト問題集と真実の試験問題がよく似ています。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説と充実の補充問題があります。

試験番号:JN0-740 資格認定
試験科目:ACX, Specialist (JNCIS-ACX)
問題と解答:全270問

>>詳しい紹介はこちら

JuniperのJN0-740認定試験はIT-Passports.comの最優秀な専門家チームが自分の知識と業界の経験を利用してどんどん研究した、満足Juniper認証受験生の需要に満たすの書籍がほかのサイトにも見えますが、IT-Passports.comの商品が最も保障があって、君の最良の選択になります。

もしJN0-740認定試験を受験したいなら、JN0-740試験参考書が必要でしょう。ターゲットがなくてあちこち参考資料を探すのをやめてください。どんな資料を利用すべきなのかがわからないとしたら、IT-Passports.comのJN0-740問題集を利用してみましょう。この問題集は的中率が高くて、あなたの一発成功を保証できますから。ほかの試験参考書より、この問題集はもっと正確に実際問題の範囲を絞ることができます。こうすれば、この問題集を利用して、あなたは勉強の効率を向上させ、十分にJN0-740試験に準備することができます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/JN0-740.html

NO.1 What is a zone used for?
A. to bundle interfaces together for redundancy
B. to bundle interfaces sharing identical security requirements
C. to provide a tunneled connection across a network
D. to protect against spam attacks
Answer: D

Juniper過去   JN0-740費用   JN0-740通信   JN0-740クラムメディア   JN0-740講座

NO.2 By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?
A. NVRAM
B. TFTP server
C. internal flash
D. PCMCIA card
Answer: C

Juniper関節   JN0-740日記   JN0-740   JN0-740方法

NO.3 Which security feature provides secure tunnels across a public network?
A. dynamic routing
B. Web filtering
C. IPsec
D. firewall filters
Answer: A

Juniper問題集   JN0-740資格   JN0-740番号   JN0-740学習   JN0-740 vue

NO.4 In the flow decision process, the system has found a route entry matching the packet
destination IP .
Which pair will identify the policy that is applied to this packet?
A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address
Answer: B

Juniper難易度   JN0-740関節   JN0-740攻略
7. Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS is corrupted, from which location can an
image be loaded?
A. TFTP server
B. internal flash
C. PCMCIA card
D. Compact Flash Card
Answer: A

Juniper教本   JN0-740スクール   JN0-740特典   JN0-740短期   JN0-740体験
8. In the packet forwarding decision process, how is the second packet handled differently than
the first in a series of allowed interzone packets?
A. The second packet causes an ARP query.
B. The second packet is checked against the policy table.
C. The second packet is forwarded without a sanity check.
D. The second packet is forwarded without checking the route table.
Answer: D

Juniper   JN0-740   JN0-740 PDF   JN0-740内容
9. By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?
A. ROM
B. NVRAM
C. TFTP server
D. Internal Flash
E. PCMCIA Card
Answer: D

Juniper   JN0-740合格点   JN0-740   JN0-740内容   JN0-740
10. Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS on a NS-204 is corrupted, from which two
(2) alternate locations can an image be loaded?
A. ROM
B. TFTP server
C. Internal Flash
D. PCMCIA Card
E. Compact Flash Card
Answer: B,E

Juniper番号   JN0-740入門   JN0-740虎の巻   JN0-740テスト
11. Which operating system is used on a NetScreen device?
A. IOS
B. Junos
C. FreeBSD
D. ScreenOS
Answer: A

Juniper資格   JN0-740クラムメディア   JN0-740認定試験   JN0-740認定資格   JN0-740関節
12. A ScreenOS firewall has one interface in the user zone and one interface in the servers zone.
Both interfaces are addressed and active. The configured policy allows user traffic from the user
zone to the FTP server in the servers zone, but the traffic does not cross the firewall from the client
to the server.
What is the most likely problem with the firewall?
A. The ScreenOS firewall has no physical connection to the FTP server.
B. The ALG option on the ScreenOS firewall has not been enabled for FTP traffic.
C. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP server's subnet.
D. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP client's subnet.
Answer: C

Juniper過去   JN0-740   JN0-740割引   JN0-740
13. Which two devices run ScreenOS software? (Choose two.)
A. NetScreen-5200
B. NetScreen-5400
C. SRX240
D. MX480
Answer: C,D

Juniper赤本   JN0-740   JN0-740合格率   JN0-740   JN0-740対策
14. When is NAT used?
A. for Layer 2 switching
B. for MPLS VPNs
C. to translate between IP addresses
D. for secure tunnels
Answer: B

Juniper対策   JN0-740学習   JN0-740一発合格
15. In the packet flow decision process, which pair identifies interzone traffic?
A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address
Answer: B

Juniper一発合格   JN0-740   JN0-740   JN0-740初心者   JN0-740初心者

NO.5 When a firewall receives the first packet in a series, what will it immediately do?
A. Check its route table.
B. Check its session table.
C. Determine if traffic is crossing zones.
D. Verify that it is not malformed or a fragment.
Answer: D

Juniper割引   JN0-740認定   JN0-740試験   JN0-740

NO.6 What is the initial default username and password for all ScreenOS devices?
A. administrator/password
B. root/password
C. netscreen/netscreen
D. admin/netscreen1
Answer: D

Juniperクラムメディア   JN0-740特典   JN0-740番号   JN0-740問題   JN0-740教材   JN0-740特典

没有评论:

发表评论