IT-Passports.comのシニア専門家チームはGAQMのLCP-001試験に対してトレーニング教材を研究できました。IT-Passports.comが提供した教材を勉強ツルとしてGAQMのLCP-001認定試験に合格するのはとても簡単です。IT-Passports.comも君の100%合格率を保証いたします。
IT-Passports.comはあなたが次のGAQMのCSM-001認定試験に合格するように最も信頼できるトレーニングツールを提供します。IT-Passports.comのGAQMのCSM-001勉強資料は問題と解答を含めています。それは実践の検査に合格したソフトですから、全ての関連するIT認証に満たすことができます。
IT-Passports.comのCSM-001問題集は的中率が高いですから、あなたが一回で試験に合格するのを助けることができます。これは多くの受験生たちによって証明されたことです。ですから、問題集の品質を心配しないでください。これは間違いなくあなたが一番信頼できるCSM-001試験に関連する資料です。まだそれを信じていないなら、すぐに自分で体験してください。そうすると、きっと私の言葉を信じるようになります。
IT認証試験に合格したい受験生の皆さんはきっと試験の準備をするために大変悩んでいるでしょう。しかし準備しなければならないのですから、落ち着かない心理になりました。しかし、IT-Passports.comのGAQMのCSM-001トレーニング資料を利用してから、その落ち着かない心はなくなった人がたくさんいます。IT-Passports.comのGAQMのCSM-001トレーニング資料を持っていたら、自信を持つようになります。試験に合格しない心配する必要がないですから、気楽に試験を受けることができます。これは心のヘルプだけではなく、試験に合格することで、明るい明日を持つこともできるようになります。
IT業種のGAQMのLCP-001認定試験に合格したいのなら、IT-Passports.com GAQMのLCP-001試験トレーニング問題集を選ぶのは必要なことです。GAQMのLCP-001認定試験に受かったら、あなたの仕事はより良い保証を得て、将来のキャリアで、少なくともIT領域であなたの技能と知識は国際的に認知され、受け入れられるです。これも多くの人々がGAQMのLCP-001認定試験を選ぶ理由の一つです。その理由でこの試験はますます重視されるになります。IT-Passports.com GAQMのLCP-001試験トレーニング資料はあなたが上記の念願を実現することを助けられるのです。IT-Passports.com GAQMのLCP-001試験トレーニング資料は豊富な経験を持っているIT専門家が研究したもので、問題と解答が緊密に結んでいますから、比べるものがないです。高い価格のトレーニング授業を受けることはなくて、IT-Passports.com GAQMのLCP-001試験トレーニング資料をショッピングカートに入れる限り、我々はあなたが気楽に試験に合格することを助けられます。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/LCP-001.html
NO.1 You are preparing a new set of shared libraries in /usr/local/applib and you have written and
compiled some code that uses these libraries. You have already performed and ldconfig, however
the system still cannot find the shared libraries. What is most likely the cause of this?A. You used
the wrong compiler.
B. You did not update your PATH variable.
C. You compiled the code with wrong library.
D. You forgot to put the library path in ld.so.conf
Answer: D
GAQM学校 LCP-001 LCP-001
NO.2 How can you update a package only if an earlier version is currently installed on the system?
A. rmp -- update rpmname
B. rpm -U rpmname
C. rpm -F rpmname
D. rpm -- force rpmname
E. rpm -u rpmname
Answer: C
GAQM内容 LCP-001認定資格 LCP-001難易度
Explanation:
Upgrades, but only if the package is currently installed.
NO.3 You need to know where all the configuration files for the installed package named "postfix"
are located. Assuming it was installed with rpm, which command will list this information for you?
A. rpm -qc postfix
B. rpm -Vc postfix
C. rpm --config postfix
D. rpm -listconfig postfix
E. rpm -qa --config postfix
Answer: A
GAQM短期 LCP-001対策 LCP-001教材 LCP-001番号
NO.4 You are installing Linux on a workstation for a new employee. Which partition should be
largest?
A. /
B. /boot
C. /lib
D. /usr
Answer: D
GAQM練習問題 LCP-001問題集 LCP-001 LCP-001認定試験
6. You are about to install a new program on an RPM based Linux system. Which of the following
would be the best way to accomplish this?
A. Get the source code in a tarball and install from that source.
B. Get a source RPM and use rpm to install it.
C. Use rpm to install the program's binaries from an RPM package.
D. Use cpi to extract the binaries from a source RPM and use rpm to install those sources.
Answer: C
GAQM試験 LCP-001 LCP-001初心者 LCP-001虎の巻 LCP-001教育
7. What tool can you use to print shared library dependencies?
A. ldconfig
B. ldd
C. libdep
D. libpath
E. ldev
Answer: B
GAQM資格 LCP-001問題 LCP-001認定証 LCP-001合格率 LCP-001関節 LCP-001スクール
Explanation:
ldd command prints the shared libraries required by each program or shared library specified on the
command line. Example: ldd libdb.so.3 libc.so.6 => /lib/tls/libc.so.6 (0x00237000) /lib/ld-linux.so.2
(0x0021e000)
8. What program is needed to establish a PPP link to another computer?
A. pppd
B. wvdial
C. papd
D. kppp
Answer: A
GAQM LCP-001赤本 LCP-001試験 LCP-001学習
Explanation:
wvdial - PPP dialer with built-in intelligence. wvdial is an intelligent PPP dialer, which means that it
dials a modem and starts PPP in order to connect to the Internet. It is something like the chat(8)
program, except that it uses heuristics to guess how to dial and log into your server rather than
forcing you to write a login script.
9. You need to install a fax server. Which type of fax/modem should you install to insure Linux
compatibility?
A. External Serial Fax/modem
B. External USB Fax/modem
C. Internal ISA Fax/modem
D. Internal PCI Fax/modem
Answer: A
GAQM LCP-001種類 LCP-001ガイド LCP-001 LCP-001
10. You are running Linux 2.0.36 and you need to add a USB mouse to your system. Which of the
following statements is true?
A. You need to rebuild the kernel.
B. You need to upgrade the kernel.
C. You need to load the USB modules for your existing modular kernel.
D. USB support is no available in Linux.
Answer: B
GAQM受験記 LCP-001練習問題 LCP-001 LCP-001割引
11. If Linux detects an ACPI BIOS on bootup, what does it automatically deactivate?
A. PnP
B. PCI
C. ATA
D. APM
Answer: D
GAQM教科書 LCP-001資格 LCP-001教科書 LCP-001ふりーく LCP-001赤本
12. Where can lilo place boot code?
A. The boot ROM
B. The boot RAM
C. The /boot partition
D. The MBR on a hard drive
Answer: D
GAQM LCP-001模擬 LCP-001フリーク
13. The lspci command can display information about devices except the following:
A. Card bus speed (e.g. 66Mhz)
B. Card IRQ settings
C. Card vendor identification
D. Card AGP rate (e.g. 1x, 2x, 4x)
E. Card Ethernet MAC address
Answer: E
GAQM科目 LCP-001 LCP-001 LCP-001通信 LCP-001 LCP-001受験記
Explanation:
lspci is a utility for displaying information about all PCI buses in the system and all devices
connected to them. To display the MAC address of Ethernet, we use the ifconfig command.
14. What command would help you identify the I/O address range being used by the network
card?
A. cat/proc/modules
B. cat/proc/devices
C. cat/proc/meminfo
D. cat/io/dma
E. cat/proc/ioports
Answer: E
GAQM対策 LCP-001ガイド LCP-001割引 LCP-001ガイド LCP-001試験 LCP-001割引
15. You have just upgraded your PC to a 60 gigabyte IDE drive. While partitioning the drive, you
notice that only 32 gigabytes are available. Which of the following will most likely allow you to use
the entire drive?
A. Create two smaller partitions of 30 gigabytes each.
B. Set the PC BIOS to use LBA mode.
C. Create a partition that resides entirely below the first 1024 cylinders.
D. Use GRUB or the latest version of LILO as a bootloader.
E. Upgrade the PC BIOS to the latest version available.
Answer: E
GAQM練習 LCP-001教科書 LCP-001 LCP-001資格
16. While installing from source code you don't see the configuration script. What command can
you run to compile the code?
A. make configure
B. install
C. install makefile
D. make
Answer: D
GAQMフリーク LCP-001試験 LCP-001模擬 LCP-001クラムメディア LCP-001
Explanation:
The purpose of the make utility is to determine automatically which pieces of a large program need
to be recompiled, and issue the commands to recompile them. example C programs, since they are
most common, but you can use make with any programming language whose compiler can be run
with a shell command. In fact, make is not limited to programs. You can use it to describe any task
where some files must be updated automatically from others whenever the others change. To
prepare to use make, you must write a file called the makefile that describes the relationships
among files in your program, and the states the commands for updating each file. In a
program,typically the executable file is updated from object files, which are in turn made by
compiling source files. So, make command compile the source code.
NO.5 You have an updated RPM called screensaver-1.1.i386. rpm. You have version 1.0 installed.
Using RPM, how do you view the changelog of this file to see if you should install the update?
A. rpm -qp --changelog screensaver-1.1.i386. rpm
B. rpm --changelog screensaver-1.1.i386. rpm
C. rpm -qc screensaver-1.1.i386. rpm
D. rpm -showchangelog screensaver-1.1.i386. rpm
Answer: A
GAQM試験 LCP-001内容 LCP-001 LCP-001 LCP-001入門
没有评论:
发表评论