2014年8月17日星期日

C2070-588復習問題集、C2090-552学習教材、A2070-580復習資料

人生にはあまりにも多くの変化および未知の誘惑がありますから、まだ若いときに自分自身のために強固な基盤を築くべきです。あなた準備しましたか。IT-Passports.comのIBMのC2070-588試験トレーニング資料は最高のトレーニング資料です。IT職員としてのあなたは切迫感を感じましたか。IT-Passports.comを選んだら、成功への扉を開きます。頑張ってください。

あなたは弊社の商品を買ったら一年間に無料でアップサービスが提供された認定試験に合格するまで利用しても喜んでいます。もしテストの内容が変われば、すぐにお客様に伝えます。弊社はあなた100%合格率を保証いたします。

IBMのA2070-580の認定試験は当面いろいろな認証試験で最も価値がある試験の一つです。最近の数十年間で、コンピュータ科学の教育は世界各地の数多くの注目を得られています。IBMのA2070-580の認定試験はIT情報技術領域の欠くことができない一部ですから、IT領域の人々はこの試験認証に合格することを通じて自分自身の知識を増加して、他の分野で突破します。IT-Passports.comのIBMのA2070-580認定試験の問題と解答はそういう人たちのニーズを答えるために研究した成果です。この試験に合格することがたやすいことではないですから、適切なショートカットを選択するのは成功することの必要です。IT-Passports.comはあなたの成功を助けるために存在しているのですから、IT-Passports.comを選ぶということは成功を選ぶのことと等しいです。IT-Passports.comが提供した問題と解答はIT領域のエリートたちが研究と実践を通じて開発されて、十年間過ぎのIT認証経験を持っています。

IBMの認定試験は最近ますます人気があるようになっています。IT認定試験は様々あります。どの試験を受験したことがありますか。たとえばC2070-588認定試験などです。これらは全部大切な試験です。どちらを受験したいですか。ここで言いたいのはC2070-588試験です。この試験を受けたいなら、IT-Passports.comのC2070-588問題集はあなたが楽に試験に合格するのを助けられます。

試験番号:C2070-588 試験問題集
試験科目:IBM Certified Solution Designer - Datacap Taskmaster Capture V8.1
問題と解答:全125問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:C2090-552 参考書勉強
試験科目:IBM Optim Implementation for Distributed Systems (2009)
問題と解答:全129問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:A2070-580 資格認定
試験科目:Assessment: IBM Case Manager V5.0
問題と解答:全116問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.com IBMのA2070-580試験問題集は完全な無制限のダンプが含まれていますから、IT-Passports.comを利用したら気楽に試験に受かることができます。製品検定合格の証明書あるいは他の人気がある身分検定によって、IT-Passports.com IBMのA2070-580試験トレーニング資料の長所を完璧に見せることができます。依頼だけでなく、指導のことも最高です。IT-Passports.com IBMのA2070-580試験トレーニング資料に含まれている問題と解答を利用して、IBMのA2070-580認定試験に合格することができます。

IT-Passports.comのC2090-552問題集は実際のC2090-552認定試験と同じです。この問題集は実際試験の問題をすべて含めることができるだけでなく、問題集のソフト版はC2090-552試験の雰囲気を完全にシミュレートすることもできます。IT-Passports.comの問題集を利用してから、試験を受けるときに簡単に対処し、楽に高い点数を取ることができます。

A2070-580認定試験はたいへん難しい試験ですね。しかし、難しい試験といっても、試験を申し込んで受験する人が多くいます。なぜかと言うと、もちろんA2070-580認定試験がとても大切な試験ですから。IT職員の皆さんにとって、この試験のA2070-580認証資格を持っていないならちょっと大変ですね。この認証資格はあなたの仕事にたくさんのメリットを与えられ、あなたの昇進にも助けになることができます。とにかく、これは皆さんのキャリアに大きな影響をもたらせる試験です。こんなに重要な試験ですから、あなたも受験したいでしょう。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/C2070-588.html

NO.1 An IBM Datacap Taskmaster developer has a specific page type which needs custom verify
panels to be created for both thick client and web interfaces. Which Datacap components can the
developer leverage to display custom verify interfaces to the end user?
A. FastDoc for thick client and AVerify.aspx for web.
B. DotEdit for thick client and VeriFine.aspx for web.
C. DotScan for thick client and ImgEnter.aspx for web.
D. Batch Pilot for thick client and AIndex.aspx for web.
Answer: B

IBM参考書   C2070-588取得   C2070-588教科書
6. A customer scans in a document and the template is not recognized within the IBM Datacap
Taskmaster Capture application. What happens when the image or page is not identified?
A. The unidentified page is classified as "Default."
B. The unidentified page is removed from the DCO.
C. The page is classified as the previous identified page.
D. The page is classified as "Other" and has to be otherwise identified.
Answer: D

IBM問題集   C2070-588講座   C2070-588模擬   C2070-588関節   C2070-588過去   C2070-588
7. Which of the following is NOT an "out of the box" export target for IBM Datacap Taskmaster
Capture?
A. Microsoft SharePoint
B. Microsoft SQL Database
C. Open Text Cloud Storage
D. IBM Content Manager (CM8)
Answer: C

IBM教材   C2070-588   C2070-588参考書   C2070-588   C2070-588種類
8. For optimal testing results of fingerprints created with AnalyzeImage, which of the following
image processing settings is NOT required?
A. Deskew
B. Line removal
C. Dot Removal
D. Border removal
Answer: B

IBM勉強法   C2070-588問題   C2070-588学習   C2070-588ガイド
9. A customer has remote users that will be scanning in paper documents for their IBM Datacap
Taskmaster applications outside of their office network. What is the BEST method of ingestion for
the customer's application?
A. Use the Taskmaster Web client to scan and then upload the documents, using a TWAIN driver .
B. Use Taskmaster DotScan using ISIS or TWAIN scanner for the remote user to scan in new batches.
C. Use a fax machine where remote user fax images to a Rightfax server which is ingested by a
RuleRunner server using a OpenTextFaxServer task.
D. Use a third party application with a scanner for the remote user who then upload the images to a
network folder which is ingested by a RuleRunner server using VScan task.
Answer: A

IBM   C2070-588練習問題   C2070-588
10. The IBM Datacap Taskmaster Capture Studio Test tab provides all EXCEPT the following
runtime processing information?
A. Log file contents
B. Recognition zones
C. Custom action code
D. Batch hierarchy variables
Answer: C

IBM   C2070-588勉強法   C2070-588認定試験   C2070-588学習
11. The client requirements outline the need to return documents to the original scan operator
(or department) for verification. What task detail settings will provide this functionality?
A. Mode: Router and Store: User ID
B. Queue by: User and Store: None
C. Mode: Router and Queue by: User
D. Queue by: User and Store: User ID
Answer: D

IBM   C2070-588 PDF   C2070-588   C2070-588短期
12. A solution designer is using the Application Wizard to create a new project. What are some
of the object types, within the hierarchy, that are created by default?
A. Document, Page and Field
B. Batch, Document Separators, Page
C. Variables, Document, Page and Field
D. Main Page, Trailing Page and Other Page
Answer: A

IBM   C2070-588教育   C2070-588赤本
13. A customer has more than 200 types of documents to be scanned using IBM Datacap
Taskmaster Capture. Some documents have more than 100 index fields that need to be captured.
How many documents / pages / fields can be created in the DCO?
A. Unlimited documents / pages / fields
B. Limited to 50 documents / pages / fields
C. Limited to 10 documents / pages / fields
D. Limited to 100 documents / pages / fields
Answer: A

IBM教材   C2070-588   C2070-588認定
14. When IBM Datacap Taskmaster Capture converts a single multi-page file to individual a TIFF
file, what determines the maximum number of files that are created and output using the Convert
library actions?
A. The SetMaxImageFiles action determines the maximum.
B. There is no restriction on the maximum number of output files.
C. Inherently a maximum of 1,296 individual TIFF files can be output.
D. Individual Convert actions properties determine the maximum number of output files.
Answer: C

IBM赤本   C2070-588   C2070-588   C2070-588
15. A race condition can occur when two or more threads are able to access shared data. Which
statement is TRUE about the automated vscan task?
A. By default all batch creation tasks are synchronized in memory and can run simultaneously
without conflict.
B. Batch creation tasks from two different applications looking in the same input folder can run
simultaneously without conflict.
C. Batch creation tasks from two different applications looking in two different input folders can run
simultaneously without conflict.
D. Batch creation tasks from a single application but in separate jobs looking in the same input
folders can run simultaneously without conflict.
Answer: C

IBM PDF   C2070-588クラムメディア   C2070-588学校

NO.2 A customer has images that have machine print as well as handwritten data on the image. Is it
necessary to have an OCR_s or OCR_a engine as well as an ICR engine to extract/read data from the
image, and why?
A. Yes, both OCR_s and ICR_c engines will have to be used.
B. No, ICR_c engine works well with hand-printed and machine-printed text.
C. No, OCR_s engine works well with hand-printed and machine-printed text.
D. No, OCR_a is the only engine that can read hand-printed and machine-printed text.
Answer: B

IBM体験   C2070-588通信   C2070-588書籍

NO.3 An IBM Datacap Taskmaster Capture system is being architected to support a large capture
processing operation consisting of 500 dedicated Taskmaster web users located in the same facility.
What is the minimum recommended number of Microsoft IIS instances?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: D

IBM   C2070-588虎の巻   C2070-588講座   C2070-588ガイド

NO.4 A company is experiencing some batch aborts that have been traced to recognition failure in
the OCR engine. What is the recommendation to alleviate this?
A. Use managed recognition.
B. Switch to another engine that will sacrifice accuracy for stability.
C. Check to make sure that the input images are oriented correctly.
D. Check the image file sizes. OCR will not work on images bigger than 82.3K. A lower resolution will
be required.
Answer: A

IBM PDF   C2070-588体験   C2070-588割引

NO.5 The solution designer is creating a standalone FastDoc application and needs to add a
workflow. What construct is created to contain the workflow?
A. Task Profile
B. Batch Profile
C. Batch monitor
D. FastApp template
Answer: B

IBM   C2070-588   C2070-588   C2070-588資格

没有评论:

发表评论