2014年10月3日星期五

74-325参考書勉強、MB2-701復習資料

Microsoft 74-325認証試験に合格することが簡単ではなくて、Microsoft 74-325証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。

もしあなたはまだ合格のためにMicrosoft MB2-701に大量の貴重な時間とエネルギーをかかって一生懸命準備し、Microsoft MB2-701認証試験に合格するの近道が分からなくって、今はIT-Passports.comが有効なMicrosoft MB2-701認定試験の合格の方法を提供して、君は半分の労力で倍の成果を取るの与えています。

IT-Passports.comの問題集はIT専門家がMicrosoftのMB2-701認証試験について自分の知識と経験を利用して研究したものでございます。IT-Passports.comの問題集は真実試験の問題にとても似ていて、弊社のチームは自分の商品が自信を持っています。IT-Passports.comが提供した商品をご利用してください。もし失敗したら、全額で返金を保証いたします。

試験番号:74-325 最新な問題集
試験科目:Administering Office 365 for Small Businesses
問題と解答:全88問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:MB2-701 全真模擬試験
試験科目:Extending Microsoft Dynamics CRM 2013
問題と解答:全90問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.comのMicrosoftのMB2-701試験トレーニング資料を利用したら、最新のMicrosoftのMB2-701認定試験の問題と解答を得られます。そうしたらIT-Passports.comのMicrosoftのMB2-701試験に合格することができるようになります。IT-Passports.comのMicrosoftのMB2-701試験に合格することはあなたのキャリアを助けられて、将来の異なる環境でチャンスを与えます。IT-Passports.comのMicrosoftのMB2-701試験トレーニング資料はあなたが完全に問題と問題に含まれているコンセプトを理解できることを保証しますから、あなたは気楽に一回で試験に合格することができます。

あなたはIT-Passports.comが提供したMicrosoftの74-325認定試験の問題集だけ利用して合格することが問題になりません。ほかの人を超えて業界の中で最大の昇進の機会を得ます。もしあなたはIT-Passports.comの商品がショッピング車に入れて24のインターネットオンライン顧客サービスを提供いたします。問題があったら気軽にお問いください、

この人材があちこちいる社会で、多くのプレッシャーを感じませんか。学歴はどんなに高くても実力を代表できません。学歴はただ踏み台だけで、あなたの地位を確保できる礎は実力です。Microsoftの74-325認定試験は人気がある認証で、その認証を持ちたい人がたくさんいます。この試験に受かったら自分のキャリアを固定することができます。IT-Passports.comのMicrosoftの74-325試験トレーニング資料はとても良いトレーニングツールで、あなたが首尾よく試験に合格ことを助けられます。試験に合格したら、あなたは国際的に認可され、解雇される心配する必要はありません。

IT-Passports.comはMicrosoftのMB2-701認定試験に関する包括的な資料を提供します。当社のトレーニング資料は専門家が研究した最新の研究資料です。IT-Passports.comを利用したら、あなたはいつでも最新の問題集と解答を持つことができます。当社のトレーニングツールは定期的に更新しますから、常に変わっている試験の目標に従っています。実際には成功は遠くないです。IT-Passports.comが与えた道に沿って、あなたの成功への独自の道に行くことができるようになります

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/74-325.html

NO.1 Which three criteria can Exchange Online Protection use to block email messages? (Each
correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. ip address
B. language
C. country or region
D. fully qualified domain name (FQDN)
E. email server type
Answer: A,B,C

Microsoft教材   74-325勉強法   74-325クラムメディア   74-325種類   74-325体験
Explanation:
A: Connection filtering
The spam filters first check the IP Allow and IP Block lists and filter inbound messages
according to the specifications of both lists. Messages that are sent from allowed IP
addresses are not subject to further spam filtering; for example, content filtering is
bypassed. Furthermore, messages from an IP address that appears on both lists are
allowed. IP Allow and IP Block lists are empty by default and must be configured by editing
the default connection filter policy.
BC: Content filtering include International Filtering:
You can choose to filter email messages written in specific languages, or sent from specific countries
or regions.

NO.2 Your company has an Office 365 Enterprise El subscription.
You need to remove a user's Microsoft Exchange Online mailbox without removing access to
Microsoft SharePoint Online, Lync Online, Office Professional Plus, or other eligible services.
What should you do?
A. Remove the user's mailbox by running a Windows PowerShell cmdlet.
B. Change the user to an Office 365 E3 subscription.
C. in the Exchange admin center, delete the mailbox.
D. In the Office 365 admin center, remove the Exchange Online license-
Answer: C

Microsoft教材   74-325費用   74-325試験   74-325難易度
4. Which three statements about the computer that runs the Windows Azure Active Directory
Sync tool are true? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)
A. The computer can run Windows Server 2003 Service Pack 2.
B. The computer must run a 64-bit version of Windows.
C. The computer must be joined to the domain or forest that you plan to synchronize with Office
365.
D. The computer must be able to communicate with all domain controllers.
E. The computer must be a domain controller.
Answer: B,C,D

Microsoft   74-325赤本   74-325関節   74-325費用
Explanation:
The computer used for Directory Synchronization must meet the following requirements:
-(C, D) It must be joined to the on premise Active Directory. It must be able to connect to
all of the other Domain Controllers (DCs) for all of the forest.
-(not E) It cannot be a domain controller (thus can't be run on SBS).
-(B) It must run on a supported 64 bit Windows Server system which is:
o 64 bit version of Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
o 64 bit version of Windows Server 2012 Standard or Datacenter
-It must run Microsoft .NET Framework version 3.5 SP1 and .NET Framework version 4.0
-It must run Windows PowerShell.
-It must be located in an access controlled environment.
Note:
Windows Azure Active Directory Sync tool (DIRSYNC) is an application that provides one
way synchronization from a company's on premise Active Directory (AD) to Windows Azure
Active Directory.
5. Your company plans to permit users to connect their own computers to corporate resources.
You need to prevent specific types of devices from connecting to your Microsoft Exchange
environment.
What should you create?
A. a mail flow rule that prevents mail delivery to the device types
B. an Outlook Web App policy that disables device types
C. a device mailbox policy that denies access to the device types
D. a device access rule that denies access to the device types
Answer: D

Microsoft問題   74-325一発合格   74-325問題集   74-325問題集   74-325認定試験
6. What mailbox data does an IMAP migration process migrate?
A. Contacts
B. All email messages
C. Calendars
D. Only email messages larger than 35 MB
Answer: B

Microsoft参考書   74-325体験   74-325方法   74-325勉強法
7. What does a mobile device mailbox policy allow a Microsoft Exchange Online admin to do?
A. Set criteria for connections to the Exchange Online servers
B. Quarantine devices or allow or block connections based on the device type
C. Provide remote assistance to mobile device users over the Internet
D. Monitor the behavior of users' mobile devices
Answer: A

Microsoft費用   74-325認定資格   74-325参考書   74-325 vue   74-325関節
8. Which three products does Office 365 include? (Each correct answer presents a complete
solution. Choose three.)
A. Microsoft Office Standard
B. Microsoft Lync Online
C. Microsoft Exchange Online
D. Microsoft System Center
E. Microsoft SharePoint Online
Answer: A,B,C

Microsoft体験   74-325   74-325   74-325クラムメディア
Explanation:
"Office 365" refers to subscription plans that include access to Office applications plus other
productivity services that are enabled over the Internet (cloud services), such as Lync web
conferencing and Exchange Online hosted email for business, and additional online storage with
SkyDrive and Skype world minutes for home.
9. Your company has an Office 365 Enterprise E3 subscription for 60 users.
How much Microsoft SharePoint Online storage space does the subscription include?
A. 30 GB
B. 40 GB
C. 60 GB
D. 70 GB
Answer: B

Microsoft   74-325   74-325フリーク
10. How many Microsoft SharePoint Online site collections does the Office 365 Small Business
Premium plan include?
A. 1
B. 2
C. 20
D. 100
Answer: A

Microsoft教本   74-325合格点   74-325費用   74-325日記   74-325   74-325虎の巻

NO.3 You need to choose an Office 365 subscription plan that provides unlimited mailbox archive
storage space. Which three plans meet the requirements? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Office 365 Enterprise E4
B. Office 365 Midsize Business
C. Exchange Online Plan 1
D. Exchange Online Plan 2
E. Office 365 Enterprise E3
Answer: A,D,E

Microsoft問題   74-325   74-325科目   74-325短期
Explanation:
D (not C): Exchange Online Plan 2 (but not Exchange Online Plan 1) includes:
Unlimited storage: Take advantage of unlimited storage (50 GB of storage in the user's
primary mailbox, plus unlimited storage in the user's In-Place Archive).

没有评论:

发表评论