2014年10月23日星期四

199-01練習問題、301-01資格認定

「今の生活と仕事は我慢できない。他の仕事をやってみたい。」このような考えがありますか。しかし、どのようにより良い仕事を行うことができますか。ITが好きですか。ITを通して自分の実力を証明したいのですか。IT業界に従事したいなら、IT認定試験を受験して認証資格を取得することは必要になります。あなたが今しなければならないのは、広く認識された価値があるIT認定試験を受けることです。そうすれば、新たなキャリアへの扉を開くことができます。Riverbedの199-01認定試験というと、きっとわかっているでしょう。この資格を取得したら、新しい仕事を探す時、あなたが大きなヘルプを得ることができます。何ですか。自信を持っていないから199-01試験を受けるのは無理ですか。それは問題ではないですよ。あなたはIT-Passports.comの199-01問題集を利用することができますから。

Riverbedの301-01認定試験を受けて301-01認証資格を取得したいですか。IT-Passports.comはあなたの成功を保証することができます。もちろん、試験の準備をするときに試験に関連する知識を学ぶのは必要です。なお大切なのは、自分に相応しい効率的なツールを選択することです。IT-Passports.comの301-01問題集はあなたに合う最善の勉強法です。この高品質の問題集は信じられないほどの結果を見せることができます。自分が試験に合格できない心配があれば、はやくIT-Passports.comのウェブサイトをクリックしてもっと多くの情報を読んでください。

今の多士済々な社会の中で、IT専門人士はとても人気がありますが、競争も大きいです。だからいろいろな方は試験を借って、自分の社会の地位を固めたいです。199-01認定試験はRiverbedの中に重要な認証試験の一つですが、IT-Passports.comにIT業界のエリートのグループがあって、彼達は自分の経験と専門知識を使ってRiverbed 199-01認証試験に参加する方に対して問題集を研究続けています。 

試験番号:199-01 学習資料
試験科目:Riverbed Certified Solutions Professional
問題と解答:全342問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:301-01 学習資料
試験科目:Riverbed Certified Solutions Associate - Application Delivery
問題と解答:全120問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.comは100%の合格率を保証するだけでなく、1年間の無料なオンラインの更新を提供しております。最新の資源と最新の動態が第一時間にお客様に知らせいたします。何の問題があったらお気軽に聞いてください。

IT-Passports.comの199-01問題集には、PDF版およびソフトウェア版のバージョンがあります。それはあなたに最大の利便性を与えることができます。いつでもどこでも問題を学ぶことができるために、あなたはPDF版の問題集をダウンロードしてプリントアウトすることができます。そして、ソフトウェア版の199-01問題集は実際試験の雰囲気を感じさせることができます。そうすると、受験するとき、あなたは試験を容易に対処することができます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/199-01.html

NO.1 The amount of memory required for Steelhead Mobile installation varies between 81 MB to
228 MB.What is the reasons for the variation?
A. Number of TCP connections
B. Types of application
C. Datastore size
D. Bandwidth
E. All of the above
Answer: C

Riverbed虎の巻   199-01種類   199-01虎の巻

NO.2 Why should you use promiscuous mode on each in-path virtual NIC for Virtual Steelhead
appliance? (Select 2)
A. For LAN/WAN Virtual NICs to intercept traffic not destined for the virtual machine
B. This configuration is mandatory for traffic optimization
C. Promiscuous mode is not required
D. Only verbose mode should be configured
E. Only regular mode should be configured
Answer: A,B

Riverbed合格率   199-01種類   199-01日記   199-01認定   199-01合格点
6. What are the possible ways to downgrade a Virtual Steelhead appliance after it has been
upgraded?
A. Remove the upgrade license and restart the virtual Steelhead appliance
B. Reinstall the original model license
C. Reduce the amount of CPU and RAM allocated to the Virtual Steelhead appliance and it will
automatically downgrade at the next startup
D. It is not possible to downgrade after an upgrade
Answer: D

Riverbed問題集   199-01虎の巻   199-01費用   199-01一発合格
7. What deployment type supports fail-to-wire?
A. Physical in-path
B. Virtual in-path
C. Out-of-path
D. Virtual Steelhead appliance
E. Proxy file server
Answer: A

Riverbed vue   199-01スクール   199-01問題
8. What information does the OVA package include about the Virtual Steelhead appliance?
(Select 4)
A. Virtual disks
B. CPU
C. Memory
D. License
E. Storage
Answer: A,B,C,E

Riverbed難易度   199-01過去問   199-01クラムメディア   199-01番号   199-01会場   199-01講座
9. Which of the following features are available with the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. RSP
B. HSTCP
C. Fail-to-wire
D. PFS
E. Datastore synchronization
Answer: B,E

Riverbed学習   199-01短期   199-01過去問   199-01勉強法   199-01
10. What platform is supported by SMC-VE?
A. ESX 3.5
B. ESX 4.0
C. ESX 4.1
D. RSP
E. HyperV
Answer: D

Riverbed種類   199-01通信   199-01クラムメディア
11. What happens to traffic when a Steelhead appliance reports admission control?
A. Traffic will be interrupted
B. The Steelhead stops the interception of new connections for optimization for as long as it is in
admission control
C. This is just a report and the Steelhead will continue to optimize traffic
D. The Steelhead will start optimizing faster any new connections
E. The Steelhead will shut down in less than a minute
Answer: B

Riverbed合格点   199-01   199-01学校   199-01費用   199-01関節
12. Where are SDR references maintained on a Steelhead appliance?
A. Persistent storage
B. USB keys
C. Flash storage
D. RSP partition
E. Configuration file
Answer: A

Riverbed割引   199-01書籍   199-01スクール
13. When deploying a Virtual Steelhead appliance, how much extra memory should be allocated
for the extra VMware overhead?
A. 3%
B. 4%
C. 5%
D. 10%
E. 2%
Answer: C

Riverbed一発合格   199-01   199-01練習問題   199-01
14. You can monitor your Steelhead appliance disk performance using which reports? (Select 2)
A. Data Store Cost
B. Data Store Performance
C. Disk Load
D. SDR Hit
E. Disk Pressure
F. Disk Alarm
Answer: A,C

Riverbed   199-01フリーク   199-01認証試験   199-01教材   199-01教本   199-01通信
15. What of the following are true when deploying the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. Only use 10 Gbps link
B. Never reserve virtual CPU
C. Do not over provision physical RAM
D. Always use SSD drives
E. Do not share physical NICs
Answer: C,E

Riverbed   199-01教本   199-01   199-01

NO.3 Which of the following are Steelhead Mobile Controller alarms? (Select 2)
A. Memory paging
B. Datastore errors
C. Peer version mismatch
D. SSL errors
E. File system full
Answer: A,E

Riverbed虎の巻   199-01費用   199-01一発合格   199-01短期   199-01学校

NO.4 When upgrading a Virtual Steelhead appliance, what steps can be taken to preserve the
existing datastore?
A. When upgrading a Virtual Steelhead appliance, it is not possible to preserve the existing
datastore
B. Detach the existing datastore and re-attach to the new Virtual Steelhead appliance
C. Run vMotion and move the datastore to a different ESX host before performing the upgrade and
then bring it back afterwards
D. Move the existing datastore to an NFS share and move it back after the upgrade
Answer: A

Riverbed過去問   199-01認定証   199-01ガイド

NO.5 Can you optimize FTP using Steelhead Mobile?
A. Yes, this is possible on all FTP modes
B. When using active FTP
C. When using passive FTP
D. It is not possible to optimize FTP traffic
E. Only when there is no firewall enabled
Answer: C

Riverbed関節   199-01入門   199-01   199-01特典

没有评论:

发表评论