2014年10月14日星期二

199-01全真問題集、599-01学習教材

他の人の成功を見上げるよりも、自分の成功への努力をしたほうがよいです。IT-Passports.comのRiverbedの199-01試験トレーニング資料はあなたの成功への第一歩です。この資料を持っていたら、難しいRiverbedの199-01認定試験に合格することができるようになります。あなたは新しい旅を始めることができ、人生の輝かしい実績を実現することができます。

IT-Passports.comの599-01試験参考書はあなたを一回で試験に合格させるだけでなく、599-01認定試験に関連する多くの知識を勉強させることもできます。IT-Passports.comの問題集はあなたが身に付けるべき技能をすべて含んでいます。そうすると、あなたは自分自身の能力をよく高めることができ、仕事でよりよくそれらを適用することができます。IT-Passports.com的599-01問題集は絶対あなたがよく試験に準備して、しかも自分を向上させる一番良い選択です。IT-Passports.comがあなたに美しい未来を与えることができることを信じてください。

Riverbedの599-01認証試験はIT業界にとても重要な地位があることがみんなが、たやすくその証本をとることはではありません。いまの市場にとてもよい問題集が探すことは難しいです。IT-Passports.comは認定で優秀なIT資料のウエブサイトで、ここでRiverbed 599-01認定試験の先輩の経験と暦年の試験の材料を見つけることができるとともに部分の最新の試験の題目と詳しい回答を無料にダウンロードこともできますよ。

試験番号:199-01 試験問題集
試験科目:Riverbed Certified Solutions Professional
問題と解答:全342問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:599-01 勉強の資料
試験科目:Riverbed Certified Solutions Professional - Storage Delivery
問題と解答:全74問

>>詳しい紹介はこちら

今の多くのIT者が参加している試験に、Riverbedの599-01認定試験がとても人気がある一つとして、合格するために豊富な知識と経験が必要です。Riverbedの599-01認定試験に準備する練習ツールや訓練機関に通学しなればまりませんでしょう。IT-Passports.comは君のもっともよい選択ですよ。多くIT者になりたい方にRiverbedの599-01認定試験に関する問題集を準備しております。君に短い時間に大量のITの専門知識を補充させています。

同じ目的を達成するためにいろいろな方法があって、多くの人がいい仕事とすばらしい生活を人生の目的にしています。IT-Passports.comが提供した研修ツールはRiverbedの199-01の認定試験に向けて学習資料やシミュレーション訓練宿題で、重要なのは試験に近い練習問題と解答を提供いたします。IT-Passports.com を選ばれば短時間にITの知識を身につけることができて、高い点数をとられます。

Riverbedの599-01認定試験は現在で本当に人気がある試験ですね。まだこの試験の認定資格を取っていないあなたも試験を受ける予定があるのでしょうか。確かに、これは困難な試験です。しかし、難しいといっても、高い点数を取って楽に試験に合格できないというわけではないです。では、まだ試験に合格するショートカットがわからないあなたは、受験のテクニックを知りたいですか。今教えてあげますよ。IT-Passports.comの599-01問題集を利用することです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/199-01.html

NO.1 The amount of memory required for Steelhead Mobile installation varies between 81 MB to
228 MB.What is the reasons for the variation?
A. Number of TCP connections
B. Types of application
C. Datastore size
D. Bandwidth
E. All of the above
Answer: C

Riverbed認定証   199-01書籍   199-01日記   199-01資格   199-01赤本   199-01

NO.2 Which of the following are Steelhead Mobile Controller alarms? (Select 2)
A. Memory paging
B. Datastore errors
C. Peer version mismatch
D. SSL errors
E. File system full
Answer: A,E

Riverbed費用   199-01教育   199-01参考書

NO.3 Why should you use promiscuous mode on each in-path virtual NIC for Virtual Steelhead
appliance? (Select 2)
A. For LAN/WAN Virtual NICs to intercept traffic not destined for the virtual machine
B. This configuration is mandatory for traffic optimization
C. Promiscuous mode is not required
D. Only verbose mode should be configured
E. Only regular mode should be configured
Answer: A,B

Riverbed   199-01フリーク   199-01教科書   199-01体験
6. What are the possible ways to downgrade a Virtual Steelhead appliance after it has been
upgraded?
A. Remove the upgrade license and restart the virtual Steelhead appliance
B. Reinstall the original model license
C. Reduce the amount of CPU and RAM allocated to the Virtual Steelhead appliance and it will
automatically downgrade at the next startup
D. It is not possible to downgrade after an upgrade
Answer: D

Riverbed教科書   199-01教本   199-01過去   199-01問題
7. What deployment type supports fail-to-wire?
A. Physical in-path
B. Virtual in-path
C. Out-of-path
D. Virtual Steelhead appliance
E. Proxy file server
Answer: A

Riverbed費用   199-01問題   199-01練習問題
8. What information does the OVA package include about the Virtual Steelhead appliance?
(Select 4)
A. Virtual disks
B. CPU
C. Memory
D. License
E. Storage
Answer: A,B,C,E

Riverbed学校   199-01虎の巻   199-01合格率   199-01教育   199-01体験
9. Which of the following features are available with the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. RSP
B. HSTCP
C. Fail-to-wire
D. PFS
E. Datastore synchronization
Answer: B,E

Riverbed攻略   199-01虎の巻   199-01短期   199-01資格
10. What platform is supported by SMC-VE?
A. ESX 3.5
B. ESX 4.0
C. ESX 4.1
D. RSP
E. HyperV
Answer: D

Riverbed科目   199-01対策   199-01取得   199-01教育   199-01
11. What happens to traffic when a Steelhead appliance reports admission control?
A. Traffic will be interrupted
B. The Steelhead stops the interception of new connections for optimization for as long as it is in
admission control
C. This is just a report and the Steelhead will continue to optimize traffic
D. The Steelhead will start optimizing faster any new connections
E. The Steelhead will shut down in less than a minute
Answer: B

Riverbed   199-01 vue   199-01入門   199-01 PDF   199-01   199-01合格率
12. Where are SDR references maintained on a Steelhead appliance?
A. Persistent storage
B. USB keys
C. Flash storage
D. RSP partition
E. Configuration file
Answer: A

Riverbed教材   199-01ふりーく   199-01教育   199-01短期   199-01費用
13. When deploying a Virtual Steelhead appliance, how much extra memory should be allocated
for the extra VMware overhead?
A. 3%
B. 4%
C. 5%
D. 10%
E. 2%
Answer: C

Riverbed   199-01ガイド   199-01
14. You can monitor your Steelhead appliance disk performance using which reports? (Select 2)
A. Data Store Cost
B. Data Store Performance
C. Disk Load
D. SDR Hit
E. Disk Pressure
F. Disk Alarm
Answer: A,C

Riverbed教本   199-01   199-01   199-01
15. What of the following are true when deploying the Virtual Steelhead appliance? (Select 2)
A. Only use 10 Gbps link
B. Never reserve virtual CPU
C. Do not over provision physical RAM
D. Always use SSD drives
E. Do not share physical NICs
Answer: C,E

Riverbed内容   199-01認定   199-01教本   199-01入門   199-01資格

NO.4 Can you optimize FTP using Steelhead Mobile?
A. Yes, this is possible on all FTP modes
B. When using active FTP
C. When using passive FTP
D. It is not possible to optimize FTP traffic
E. Only when there is no firewall enabled
Answer: C

Riverbed認定証   199-01   199-01試験   199-01体験

NO.5 When upgrading a Virtual Steelhead appliance, what steps can be taken to preserve the
existing datastore?
A. When upgrading a Virtual Steelhead appliance, it is not possible to preserve the existing
datastore
B. Detach the existing datastore and re-attach to the new Virtual Steelhead appliance
C. Run vMotion and move the datastore to a different ESX host before performing the upgrade and
then bring it back afterwards
D. Move the existing datastore to an NFS share and move it back after the upgrade
Answer: A

Riverbed   199-01   199-01ふりーく

没有评论:

发表评论