2014年2月21日星期五

SAPのC-TPLM30-65認定試験の最高問題集

あなたは弊社の商品を買ったら一年間に無料でアップサービスが提供された認定試験に合格するまで利用しても喜んでいます。もしテストの内容が変われば、すぐにお客様に伝えます。弊社はあなた100%合格率を保証いたします。

あなたのSAPのC-TPLM30-65認証試験に合格させるのはIT-Passports.comが賢明な選択で購入する前にインターネットで無料な問題集をダウンロードしてください。そうしたらあなたがSAPのC-TPLM30-65認定試験にもっと自信を増加して、もし失敗したら、全額で返金いたします。

SAPのC-TPLM30-65認定試験を受けてC-TPLM30-65認証資格を取得したいですか。IT-Passports.comはあなたの成功を保証することができます。もちろん、試験の準備をするときに試験に関連する知識を学ぶのは必要です。なお大切なのは、自分に相応しい効率的なツールを選択することです。IT-Passports.comのC-TPLM30-65問題集はあなたに合う最善の勉強法です。この高品質の問題集は信じられないほどの結果を見せることができます。自分が試験に合格できない心配があれば、はやくIT-Passports.comのウェブサイトをクリックしてもっと多くの情報を読んでください。

試験番号:C-TPLM30-65問題集
試験科目:SAP 「SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5」
問題と解答:全95問

SAPのC-TPLM30-65認定試験は人気があるIT認証に属するもので、野心家としてのIT専門家の念願です。このような受験生はC-TPLM30-65認定試験で高い点数を取得して、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があるように充分な準備をするのは必要です。

もしあなたはまだSAPのC-TPLM30-65試験に合格するのために悩まればIT-Passports.comは今あなたを助けることができます。IT-Passports.comは高品質の学習資料をあなたを助けて優秀なSAPのC-TPLM30-65会員の認証を得て、もしあなたはSAP C-TPLM30-65の認証試験を通して自分を高めるの選択を下ろして、IT-Passports.comはとてもよい選択だと思います。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/C-TPLM30-65.html

NO.1 A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?
A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category
Answer: C

SAP認証試験   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65

NO.2 Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for
maintenance orders?
A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes
Answer: C

SAP   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65認定資格

NO.3 Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)
A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.
Answer: B,C

SAP認定証   C-TPLM30-65認定証   C-TPLM30-65
6. What information does the value category provide in the maintenance order?
A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements
Answer: D

SAP認証試験   C-TPLM30-65練習問題   C-TPLM30-65認定証
7. Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a
maintenance order operation?
A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data
Answer: A

SAP   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65認定資格   C-TPLM30-65参考書   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65認定証
8. Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?
A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.
Answer: C

SAP認定証   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65過去問   C-TPLM30-65
9. Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group
number?
A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list
Answer: C

SAP   C-TPLM30-65問題集   C-TPLM30-65
10. When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the
planning data determines the order type?
A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center
Answer: C

SAP   C-TPLM30-65認定試験   C-TPLM30-65過去問   C-TPLM30-65認定試験

NO.4 A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?
A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement
reading was transferred.
Answer: B

SAP   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65認定資格   C-TPLM30-65問題集

NO.5 A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance items
that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?
A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)
Answer: D

SAP問題集   C-TPLM30-65認定資格   C-TPLM30-65

われわれは今の競争の激しいIT社会ではくつかIT関連認定証明書が必要だとよくわかります。IT専門知識をテストしているSAPのC-TPLM30-65認定試験は1つのとても重要な認証試験でございます。しかしこの試験は難しさがあって、合格率がずっと低いです。でもIT-Passports.comの最新問題集がこの問題を解決できますよ。C-TPLM30-65認定試験の真実問題と模擬練習問題があって、十分に試験に合格させることができます。

没有评论:

发表评论