2014年4月27日星期日

楽にSymantec ST0-153認定試験の準備を完了したい?

偉大な事業を実現するために信心を持つ必要があります。あなたは自分の知識レベルを疑っていて試験の準備をする前に詰め込み勉強しているときに、自分がどうやって試験に受かることを確保するかを考えましたか。心配しないでください。IT-Passports.comはあなたがSymantecのST0-153認定試験に合格する確保です。IT-Passports.com のトレーニング試験は問題と解答に含まれています。しかも100パーセントの合格率を保証できます。IT-Passports.comのSymantecのST0-153試験トレーニング資料を手に入れたら、あなたは自分の第一歩を進めることができます。試験に合格してから、あなたのキャリアは美しい時期を迎えるようになります。

IT-Passports.comはIT認定試験のST0-153問題集を提供して皆さんを助けるウエブサイトです。IT-Passports.comは先輩の経験を生かして暦年の試験の材料を編集することを通して、最高のST0-153問題集を作成しました。問題集に含まれているものは実際試験の問題を全部カバーすることができますから、あなたが一回で成功することを保証できます。

業種別の人々は自分が将来何か成績を作るようにずっと努力しています。IT業種で勤めているあなたもきっとずっと努力して自分の技能を向上させているでしょう。では、最近最も人気があるSymantecのST0-153認定試験の認証資格を既に取りましたか。ST0-153試験に対して、あなたはいくらぐらい分かっていますか。もしこの試験に関連する知識が非常に不足であると同時にこの試験に合格したい場合、あなたはどうするつもりですか。そうですか。どうするか全然分からないですか。そうしても焦らないでください。IT-Passports.comはあなたに援助を提供します。

今の競争の激しいのIT業界の中にSymantec ST0-153認定試験に合格して、自分の社会地位を高めることができます。弊社のIT業で経験豊富な専門家たちが正確で、合理的なSymantec ST0-153認証問題集を作り上げました。 弊社の勉強の商品を選んで、多くの時間とエネルギーを節約こともできます。

試験番号:ST0-153問題集
試験科目:Symantec 「Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment」
問題と解答:全67問

IT-Passports.comの専門家チームが君の需要を満たすために自分の経験と知識を利用してSymantecのST0-153認定試験対策模擬テスト問題集が研究しました。模擬テスト問題集と真実の試験問題がよく似ています。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説と充実の補充問題があります。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/ST0-153.html

NO.1 How do PGP Universal Server clusters resolve conflicts where a user account is being changed on two
or more servers at the same time?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:D

Symantec参考書   ST0-153認証試験   ST0-153   ST0-153

NO.2 Given the following details, which of the answers best describes what a user can do?A user who is not a
PGP Desktop user accesses a PGP NetShare encrypted folder.
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153認証試験   ST0-153

NO.3 How do the encrypt and sign buttons interact with policy?
A.They bypass it
B.They do not bypass it, they use the Standalone chain
C.They only work when the server is online and the Outbound policy rule has been enabled
D.None of the above are true
Answer:D

Symantec認定試験   ST0-153練習問題   ST0-153   ST0-153認証試験   ST0-153過去問
8.How do you create an ADK?
A.It is automatically created and added to the server upon installation
B.You purchase one from PGP Corporation
C.From the Organization Keys tab
D.From PGP Desktop
Answer:D

Symantec   ST0-153参考書   ST0-153練習問題   ST0-153   ST0-153参考書
9.How does a cluster know if a server needs to be updated?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:A

Symantec   ST0-153認定資格   ST0-153   ST0-153   ST0-153認定試験
10.How does the “Prefer Notes native encoding over PGP encoding” feature work?
A.External emails are PGP encrypted but internal ones are Notes encrypted
B.Internal emails are PGP encrypted but external ones are Notes encrypted
C.All emails are Notes encrypted
D.The user is prompted to choose their encryption type
Answer:A

Symantec問題集   ST0-153問題集   ST0-153練習問題   ST0-153過去問
11.How does Web Messenger replication work?
A.There is no replication
B.Messages can be replicated to all servers or a number of servers or not replicated
C.Messages are stored on all servers or not replicated
D.Messages can only be replicated to a number of servers or not replicated
E.Messages are always replicated on all servers unless it is a DMZ server
Answer: B

Symantec   ST0-153   ST0-153
12.How is the private key of the ADK protected?
A.The private key should be split into several shares and given to designated users.
B.The ADK keypair is stored on the server
C.The private key is protected by the Ignition Key
D.The ADK doesn't have a private key
Answer:A

Symantec認定証   ST0-153   ST0-153問題集   ST0-153   ST0-153   ST0-153
13.How many backups are kept by default?
A.7
B.30
C.5
D.5, not configurable
Answer:C

Symantec   ST0-153   ST0-153問題集   ST0-153参考書   ST0-153
14.If a user belongs to 3 different groups, which one will give this user policy?
A.The first one created on the server if there is no order specified
B.The Excluded group if he belongs to it
C.Wherever LDAP puts them first
D.The Everyone group
Answer:B

Symantec   ST0-153練習問題   ST0-153認定証   ST0-153
15.If Alice has forgotten the passphrase for her encrypted boot volume, what can her administrator do?
A.Use the WDE-ADMIN group access to authenticate at BootGuard and change the passphrase
B.Check the box for "Automatically decrypt boot disk upon power on" in Consumer Policy
C.Use the Account lockout mechanism to reset her passphrase
D.Use the Whole Disk Recovery Token
E.Reset her passphrase in PGP Universal Server
Answer: D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153   ST0-153認定資格
16.A user has never dealt with another employee but is able to send them secure email because they
have a PGP Universal Server.This is possible because of:
A.This is an example of the SMIME Web of Trust
B.Manual verification
C.This is not possible with PGP products
D.A trust relationship
Answer:D

Symantec   ST0-153認定資格   ST0-153認証試験   ST0-153過去問   ST0-153
18.If you did not specify network settings during the installation process, which of the following IP
addresses would initially be assigned to your PGP Universal Server?
A.172.16.10.100/24
B.192.168.1.100/24
C.10.1.1.100/24
D.none of the above
Answer:B

Symantec   ST0-153   ST0-153参考書   ST0-153認証試験
19.If you had to manually type in your PGP Universal Server address to administer it, what would it be?
A.http://Key.domain:443
B.https://Key.domain:9000
C.https://Keys.domain
D.https://Keys.domain:9000
Answer:D

Symantec認定資格   ST0-153練習問題   ST0-153過去問
20.If you move an encrypted file out of a PGP NetShare protected folder and onto your Windows desktop
what happens?
A.The file is decrypted
B.The file remains encrypted
C.The file remains encrypted only if it is protected by the blacklist
D.If advanced user mode is enabled it stays encrypted
E.It is decrypted if the file is data created by an application on the blacklist
Answer: B

Symantec過去問   ST0-153   ST0-153   ST0-153認証試験   ST0-153

NO.4 Given the following details, which of the answers best describes what a user can do? A user who is not
a PGP NetShare user but is a PGP Desktop user attempts to access a PGP NetShare encrypted folder...
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:B

Symantec認証試験   ST0-153   ST0-153   ST0-153

NO.5 How did you add Internal Users to the PGP Universal Server?
A.Receiving email
B.Installing the server
C.Sending email
D.All of the above
Answer:C

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153問題集

NO.6 How could I verify user keys for a partner using SMIME?
A.By placing the partner's CA in the list of Trusted Keys
B.By adding an Organization Certificate to my PGP Universal Server
C.By splitting my ADK
D.PGP Universal Server automatically trusts all non-PGP SMIME servers
Answer:A

Symantec認定証   ST0-153   ST0-153問題集

インターネットで高品質かつ最新のSymantecのST0-153の試験の資料を提供していると言うサイトがたくさんあります。が、サイトに相関する依頼できる保証が何一つありません。ここで私が言いたいのはIT-Passports.comのコアバリューです。すべてのSymantecのST0-153試験は非常に重要ですが、こんな情報技術が急速に発展している時代に、IT-Passports.comはただその中の一つです。では、なぜ受験生たちはほとんどIT-Passports.comを選んだのですか。それはIT-Passports.comが提供した試験問題資料は絶対あなたが試験に合格することを保証しますから。なんでそうやって言ったのはIT-Passports.comが提供した試験問題資料は最新な資料ですから。それも受験生たちが実践を通して証明したことです。

没有评论:

发表评论