2013年10月7日星期一

無料にAmerican CollegeのHS330の試験問題集をダウンロード する

Pass4Tesを通じて最新のAmerican CollegeのHS330試験の問題と解答早めにを持てて、弊社の問題集があればきっと君の強い力になります。

IT-Passports.comはあなたに素晴らしい資料を提供するだけでなく、良いサービスも提供してあげます。IT-Passports.comの試験HS330問題集を購入したら、IT-Passports.comは無料で一年間のアップデートを提供します。すると、あなたがいつでも最新のHS330試験情報を持つことができます。それに、万一の場合、問題集を利用してからやはり試験に失敗すれば、IT-Passports.comは全額返金のことを約束します。こうすれば、まだ何を心配しているのですか。心配する必要がないでしょう。IT-Passports.comは自分の資料に十分な自信を持っていますから、あなたもIT-Passports.comを信じたほうがいいです。あなたのHS330試験の成功のために、IT-Passports.comをミスしないでください。IT-Passports.comをミスすれば、あなたが成功するチャンスを見逃したということになります。

君はほかのサイトや書籍もブラウズ するがもしれませんが、弊社の関連の学習資料と比較してからIT-Passports.comの商品の範囲が広くてまたネット上でダウンロードを発見してしまいました。IT-Passports.comだけ全面と高品質の問題集があるのではIT-Passports.comの専門家チームが彼らの長年のIT知識と豊富な経験で研究してしました。そして、IT-Passports.comに多くの受験生の歓迎されます。

IT-Passports.comはAmerican CollegeのHS330認定試験に対して問題集を提供しておるサイトで、現場のAmerican CollegeのHS330試験問題と模擬試験問題集を含みます。ほかのホームページに弊社みたいな問題集を見れば、あとでみ続けて、弊社の商品を盗作することとよくわかります。ass4Testが提供した資料は最も全面的で、しかも更新の最も速いです。

試験番号:HS330問題集
試験科目:American College 「Fundamentals of Estate Planning test」
問題と解答:全400問

天帝様は公平ですから、人間としての一人一人は完璧ではないです。私のように、以前が努力しなかったので、今は無駄に悩んでいます。現在のIT領域で競争が激しくなっていることは皆は良く知っていますから、みんなはIT認証を通じて自分の価値を高めたいです。私もそう思いますが、IT認証は私にとって大変難しいです。でも、幸い私はインターネットでIT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料を見つけました。それを手に入れてから私は試験に合格する自信を持つようになります。IT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料のカバー率がとても高いですから、自分で勉強するよりずっと効率が高いです。あなたもIT業種の一人としたら、ためらわずにIT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料をショッピングカートに入れましょう。IT-Passports.comはきっとあなたが成功への良いアシスタントになります。

短い時間に最も小さな努力で一番効果的にAmerican CollegeのHS330試験の準備をしたいのなら、IT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料を利用することができます。IT-Passports.comのトレーニング資料は実践の検証に合格すたもので、多くの受験生に証明された100パーセントの成功率を持っている資料です。IT-Passports.comを利用したら、あなたは自分の目標を達成することができ、最良の結果を得ます。

IT認定試験を受ける受験生はほとんど仕事をしている人です。試験に受かるために大量の時間とトレーニング費用を費やした受験生がたくさんいます。ここで我々は良い学習資料のウェブサイトをお勧めします。IT-Passports.comというサイトです。IT-Passports.comの American CollegeのHS330試験資料を利用したら、時間を節約することができるようになります。我々はあなたに向いて適当の資料を選びます。しかも、サイトでテストデータの一部は無料です。もっと重要のことは、リアルな模擬練習はあなたがAmerican CollegeのHS330試験に受かることに大きな助けになれます。IT-Passports.com のAmerican CollegeのHS330試験資料はあなたに時間を節約させることができるだけではなく、あなたに首尾よく試験に合格させることもできますから、IT-Passports.comを選ばない理由はないです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/HS330.html

NO.1 The following are facts concerning a decedent's estate:
An executor elects to value the assets of the estate at the alternative valuation date 6 months after death.
Which of the following statements concerning the estate tax value of assets included in this estate is
correct?
Taxable estate $1,700,000
Pre-1977 taxable gifts 200,000
Post-1976 adjusted taxable gifts 50,000
Post-1976 gifts made to a qualified
charity
100,000
The tentative tax base of this estate is
A. $1,700,000
B. $1,750,000
C. $1,850,000
D. $1,900,000
Answer: B

American College認定試験   HS330過去問   HS330練習問題   HS330認定証
A. An annuity included in the gross estate that diminishes with the mere passage of time is includible at
the date of death value.
B. Property sold before the alternate valuation date is valued at the alternate valuation date.
C. Property that has increased in value since the date of death may be valued at the date of death if the
executor so elects.
D. Property distributed under the will before the alternate valuation date is valued at the date of death.
Answer:A

American College認定証   HS330問題集   HS330参考書   HS330
4. A father and son have been farming land owned by the father for the past 12 years. Just prior to his
death, the father was offered $1,200,000 for his farm because of its possible use as a shopping center.
The son would like to continue to farm the land if it can be included in his father's estate at its current use
value. Additional facts are:
1.Average annual gross rentals from nearby farms of similar acreage are $56,000.
2.Average annual state and local real estate taxes on the farm are $8,000.

NO.2 Which of the following is an example of a taxable gift for federal gift tax purposes?
A. A father gives his 19-year-old daughter a note promising to give her his Rolls Royce when she reaches
the age of 21.
B. Instead of parents paying an outside executive $60,000, a son runs their business for 8 months without
charging a fee.
C. The parents of a married son permit their son and his family to use a summer cottage that rents for
$3,000 per month on a rent-free basis.
D. A father cancels a $50,000 note his daughter gave him when he made a loan to her 2 years ago.
Answer: D

American College問題集   HS330練習問題   HS330   HS330認定資格

NO.3 The interest rate for loans from the Federal Land Bank is 8 percent.
For federal estate tax purposes, the farm method valuation formula would result in a current use value for
the farm of
A. $500,000
B. $600,000
C. $700,000
D. $820,000
Answer: B

American College   HS330認証試験   HS330認定試験   HS330認証試験
5. Which of the following types of real property ownership will be deemed to be a tenancy in common?
A. Two brothers own equal amounts of all the common stock in a corporation, the only asset of which is
real property.
B. Two brothers own equal undivided interests in a piece of real property, with each brother being able to
divest himself of his interest by sale, gift, or will.
C. Two brothers are equal partners in a general partnership that owns a piece of real property used in the
partnership business.
D. Two brothers own equal fractional interests in a piece of real property and at the death of one of the
brothers the survivor will own the entire piece of property.
Answer: B

American College認定資格   HS330   HS330認定証   HS330   HS330認定資格   HS330練習問題
6. Which of the following statements concerning property ownership by a married couple residing in a
community-property state is correct?
A. All property owned by the couple is community property.
B. Community property loses its identity when a couple moves from a community-property state to a
common-law state.
C. Property inherited by one spouse during a marriage becomes community property.
D. Income earned by one spouse becomes community property.
Answer: D

American College認定資格   HS330   HS330
7. Which of the following statements concerning a simple trust is correct?
A. Income and principal may be distributed to a qualified charity.
B. It receives a special tax deduction for income distributed to its beneficiaries.
C. Income is accumulated at the discretion of the trustee.
D. It limits the number of permissible beneficiaries.
Answer: B

American College問題集   HS330   HS330   HS330
8. On the advice of their attorney and accountant, Betsy and John have decided to make substantial
transfers. They would like to pass most of their considerable wealth to their grandchildren. Which of the
following statements concerning gifts made to their grandchildren is correct?
A. The GSTT annual exclusion may be utilized by Betsy and John for each grandchild during lifetime and
at death.
B. The value of Betsy and John's GSTT exemption amounts are slightly increased when used at death
rather than during lifetime.
C. The GSTT annual exclusion is unavailable for years in which Betsy and John make tuition gifts for the
grandchildren.
D. Betsy and John may elect to split any GSTT transfers to the grandchildren.
Answer: D

American College参考書   HS330認定試験   HS330   HS330練習問題   HS330認証試験
9.The decedent, D, died this year. The facts concerning D estate are:
On January 1, 2004 a father gave his daughter a $200,000 straight (ordinary) life insurance policy on his
life.
Premiums are paid annually. The pertinent facts about the policy are:
Date of issue: July 1, 1992
Premium paid on July 1, 2003 $3,200
Gross estate $3,400,000
Marital deduction 0
Charitable deduction 600,000
Funeral & administration
expenses
80,000
Gifts made after 1976 170,000
State death taxes payable 192,000
What is D taxable estate?
A. $2,138,000
B. $2,358,000
C. $2,528,000
D. $2,720,000
Answer: C

American College   HS330認定証   HS330   HS330認定資格   HS330認定証
10.Terminal reserve on July 1, 2003 20,000 Terminal reserve on July 1, 2004 24,000 What is the value of
the policy for federal gift tax purposes?
A. $ 21,600
B. $ 23,200
C. $ 23,600
D. $200,000
Answer: C

American College認定試験   HS330   HS330参考書   HS330認定資格
11. A married man has two adult sons. His entire estate is in excess of $1,500,000 and consists entirely of
probate assets. He wants to make certain that if he predeceases his wife she will receive all estate
income as long as she lives, and the assets remaining at her death will pass equally to their two sons. He
wants to pass all assets to this wife and sons as free of federal estate taxes as possible. To best
accomplish these objectives, the man should include which of the following estate plans in his will?
A. Establish a QTIP trust for half his estate and bequeath the remainder to his wife
B. Establish a marital deduction trust with a general power of appointment for half his estate and place the
remainder in a QTIP trust
C. Establish a bypass trust equal to the applicable exclusion amount and place the remainder of his
estate in a QTIP trust
D. Establish a QTIP trust for his entire estate
Answer: C

American College参考書   HS330   HS330認定資格
12. Among the assets in a decedent's gross estate is stock in a closely held corporation that was left to a
nephew. The interest passing to the nephew is required to bear the burden of all estate taxes and
expenses. The relevant facts about this
estate are:
Adjusted gross estate $1,200,000
Fair market value of stock in the
closely held corporation 500,000
Administration and funeral
expenses
25,000
State inheritance taxes 40,000
Federal estate taxes 160,000
What amount of closely held corporate stock may be redeemed under IRC Section 303 so that the
redemption will be treated as a sale or exchange rather than a dividend distribution?
A. 0
B. $ 65,000
C. $225,000
D. $500,000
Answer: C

American College参考書   HS330認定証   HS330参考書   HS330認定試験   HS330認証試験   HS330認定証
13. A married man died this year leaving a gross estate of $3,200,000. Additional facts concerning his
estate are: Administration expenses and debts $ 250,000 Marital deduction 1,200,000 Applicable credit
amount (2005) 555,800 Applicable exclusion amount (2005) 1,500,000 State death taxes payable 20,400
Under the Unified Rate Schedule for computing estate taxes if the amount with respect to which the
tentative tax to be computed is over $1,000,000 but not over $1,250,000, the tentative tax is $345,800,
plus 41 percent of the excess of such amount over $1,000,000. If the amount is over $1,250,000 but not
over $1,500,000, the tentative tax is then $448,300, plus 43 percent of the excess of such amount over
$1,250,000. If the amount is over $1,500,000 but not over $2,000,000, the tentative tax is then $555,800
plus 45% of the excess of such amount over $1,500,000. Based on these facts, the net federal estate tax
payable is
A. 0
B. $103,320
C. $123,720
D. $128,280
Answer: B

American College認定資格   HS330参考書   HS330   HS330認証試験   HS330問題集
14. Which of the following statements concerning both estates and complex trusts is correct?
A. Both must have more than one beneficiary.
B. Both come into being by operation of law.
C. Both are monitored by the courts.
D. Both are required to file income tax returns.
Answer: D

American College問題集   HS330   HS330認定証   HS330認定試験   HS330問題集
15. A widow made the following cash gifts during the current year: Donee Amount of Gift
A qualified charity $40,000
A close friend 30,000
Her sister 5,000
Her daughter 15,000
Her brother 10,000
The total amount of the taxable gifts made this year was
A. $23,000
B. $45,000
C. $52,000
D. $95,000
Answer:A

American College問題集   HS330   HS330認定証
16. A man is planning to establish and fund a 20-year irrevocable trust for the benefit of his two sons,
aged 19 and 22, and plans to give the trustee power to sprinkle trust income. From the standpoint of
providing federal income, gift, and estate tax savings, which of the following would be the best choice of
trustee?
A. The grantor of the trust
B. The grantor's 70-year-old father
C. The grantor's 22-year-old son
D. A bank or trust company
Answer: D

American College   HS330   HS330   HS330   HS330認定試験
17. A man died in February of this year. Last year, when he learned that he had a terminal illness, he
immediately made the following gifts and filed the required gift tax return:
Fair Market Value
Gift of listed stock to a
qualified charity $100,000
Gift of listed bonds to his wife 200,000
Gift of a boat to his son 10,000
Gift of a sports car to his daughter
10,000
What amount must be brought back to the man's estate as an adjusted taxable gift in the calculation of his
federal estate taxes?
A. 0
B. $ 90,000
C. $280,000
D. $320,000
Answer:A

American College認定証   HS330   HS330   HS330認証試験
18. A widower dies leaving a net probate estate of $300,000. At the time of his death, his descendants are
as follows:
A son, Joe, who has no children;
A deceased daughter, Mary, whose two children, Irene and Sally, survive; and
A daughter, Anne, who has one child, Harry
Assuming that the widower's will provides for the distribution of his assets in equal shares to his children,
per stirpes,
which of the following correctly states the amounts each descendant will receive?
A. $100,000 to Joe, $50,000 to Irene, $50,000 to Sally, and $100,000 to Anne
B. $100,000 to Joe, $50,000 to Irene, $50,000 to Sally, $50,000 to Anne, and $50,000 to Harry
C. $75,000 to Joe, $75,000 to Irene, $75,000 to Sally, and $75,000 to Anne
D. $60,000 to Joe, $60,000 to Irene, $60,000 to Sally, $60,000 to Anne, and $60,000 to Harry
Answer:A

American College   HS330認定資格   HS330   HS330過去問
19. Which of the following areas of consideration present common ethical issues for the estate planner?
A. Contracts
B. Compatibility
C. Consistency
D. Compensation
Answer: D

American College練習問題   HS330認定証   HS330問題集   HS330
20. A father deeded a house as a gift to his daughter in 1990 but retained the right to live in it until his
death. He died this
year, while still living in the house. The following are relevant facts:
The father bought the property in 1980 for $140,000. The fair market value of the property when the gift
was made in
1990 was $170,000. The father filed a timely gift tax return but paid no gift tax because of the applicable
credit amount.
The fair market value of the property at the father's death was $200,000. The daughter sold the property 3
months after
her father's death for $200,000. She had a gain of
A. 0
B. $130,000
C. $160,000
D. $200,000
Answer:A

American College   HS330   HS330   HS330   HS330過去問

IT-Passports.comは受験者に向かって試験について問題を解決する受験資源を提供するサービスのサイトで、さまざまな受験生によって別のトレーニングコースを提供いたします。受験者はIT-Passports.comを通って順調に試験に合格する人がとても多くなのでIT-Passports.comがIT業界の中で高い名声を得ました。

没有评论:

发表评论