2013年9月23日星期一

信用のあるJuniper JN0-130認定試験の問題集

最近の数年間で、IT領域の継続的な発展と成長に従って、JN0-130認証試験はもうJuniper試験のマイルストーンになりました。JuniperのJN0-130の認証試験はあなたがIT分野のプロフェッショナルになることにヘルプを差し上げます。JuniperのJN0-130の試験問題を提供するウェブが何百ありますが、なぜ受験生は殆どIT-Passports.comを選んだのですか。それはIT-Passports.comにはIT領域のエリートたちが組み立てられた団体があります。その団体はJuniperのJN0-130の認証試験の最新の資料に専攻して、あなたが気楽にJuniperのJN0-130の認証試験に合格するためにがんばっています。IT-Passports.comは初めにJuniperのJN0-130の認証試験を受けるあなたが一回で成功することを保証します。IT-Passports.comはいつまでもあなたのそばにいて、あなたと一緒に苦楽を共にするのです。

君はまずネットで無料な部分のJuniper認証試験をダウンロードして現場の試験の雰囲気を感じて試験に上手になりますよ。JuniperのJN0-130認証試験に失敗したら弊社は全額で返金するのを保証いたします。

中国でこのような諺があります。天がその人に大任を降さんとする時、必ず先ず困窮の中におきてその心志を苦しめ、その筋骨を労し、その体膚を餓やし、その身を貧困へと貶めるのである。この話は現在でも真です。しかし、成功には方法がありますよ。正確な選択をしたら、そんなに苦労しなくても成功することもできます。IT-Passports.comのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料はIT職員を対象とした特別に作成されたものですから、IT職員としてのあなたが首尾よく試験に合格することを助けます。もしあなたは試験に準備するために知識を詰め込み勉強していれば、間違い方法を選びましたよ。こうやってすれば、時間とエネルギーを無駄にするだけでなく、失敗になるかもしれません。でも、今方法を変えるチャンスがあります。早くIT-Passports.comのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料を買いに行きましょう。その資料を手に入れたら、異なる人生を取ることができます。運命は自分の手にあることを忘れないでください。

IT-Passports.comの商品を使用したあとのひとはIT-Passports.comの商品がIT関連認定試験に対して役に立つとフィードバックします。弊社が提供した商品を利用すると試験にたやすく合格しました。JuniperのJN0-130認証試験に関する訓練は対応性のテストで君を助けることができて、試験の前に十分の準備をさしあげます。

IT領域で仕事しているあなたは、きっとIT認定試験を通して自分の能力を証明したいでしょう。それに、JN0-130認証資格を持っている同僚や知人などますます多くなっているでしょう。そのような状況で、もし一つの資格を持っていないなら他の人に追及できないですから。では、どんな試験を受けるのかは決めましたか。Juniperの試験はどうですか。JN0-130認定試験のようなものはどうでしょうか。これは非常に価値がある試験なのですから、きっとあなたが念願を達成するのを助けられます。

試験番号:JN0-130問題集
試験科目:Juniper 「Juniper networks Certified internet specialist.e(jncis-e)」
問題と解答:全128問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/JN0-130.html

NO.1 In a Bridged 1483 network, which set of commands is used to configure an ATM subinterface?
A. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip address unnumbered loopback0
B. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip unnumbered loopback0
C. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip address unnumbered loopback0
D. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip unnumbered loopback0
Answer: D

Juniper問題集   JN0-130   JN0-130   JN0-130練習問題   JN0-130

NO.2 Which CLI command disconnects all subscribers on an ATM PVC?
A. clear port 4/3.99
B. logout port 4/3.99
C. clear subscriber port 4/3.99
D. logout subscriber port 4/3.99
Answer: D

Juniper認定試験   JN0-130問題集   JN0-130問題集   JN0-130認定証   JN0-130

NO.3 Which CLI command is used to set a Privileged Exec password of mypassword?
A. enable password 0 mypassword
B. enable password 3 mypassword
C. enable password 5 mypassword
D. enable password 10 mypassword
Answer: A

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130認定試験   JN0-130

NO.4 Which three statements are true regarding the DHCP Internal Server? (Choose three.)
A. Can be in remote-access mode.
B. Can be in equal-access mode.
C. Can be in standalone mode.
D. Standalone mode is the default.
E. Equal-access mode is the default.
Answer: BCE

Juniper認定試験   JN0-130   JN0-130   JN0-130

NO.5 Which CLI command displays the status of a PPP over Ethernet subinterface?
A. show pppoe interface
B. show ppp int state up
C. show ip interface brief
D. show pppoe subinterface
Answer: D

Juniper認定証   JN0-130   JN0-130認定証   JN0-130   JN0-130過去問

NO.6 Which configuration command places interfaces whose IP addresses are between 192.168.0.0 and
192.168.255.255 into OSPF area 0?
A. network 192.168.0.0 255.255.0.0 area 0.0.0.0
B. network 192.168.0.0 0.0.255.255 area 0.0.0.0
C. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 255.255.0.0
D. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 0.0.255.255
Answer: B

Juniper認定試験   JN0-130認定資格   JN0-130認定証   JN0-130過去問   JN0-130認定資格

NO.7 Which two services protect the ERX Edge Router from unauthorized CLI logins?
A. IPSec
B. SecureID
C. local passwords
D. default IP policy
E. RADIUS authentication
Answer: CE

Juniper問題集   JN0-130   JN0-130
16. Your ERX Edge Router is constantly going to a boot## prompt.
What is the most likely cause for this condition?
A. bad SRP
B. low voltage
C. bad mid-plane
D. corrupted flash
Answer: D

Juniper   JN0-130   JN0-130練習問題   JN0-130練習問題   JN0-130認定資格
17. Which sequence of events describes the order used to restore normal router operation after
experiencing a corrupted flash?
A. initialize flash, reload, copy new system files from FTP server
B. reload, copy new system files from FTP server, initialize flash
C. initialize flash, copy new system files from FTP server, reload
D. reload, initialize flash, copy new system files from FTP server
Answer: C

Juniper   JN0-130   JN0-130問題集   JN0-130認定資格
18. You are trying to recover from a corrupted flash.
Which configuration command configures an IP address of 192.168.1.1/24 on the SRP management
interface when the ERX1400 router is at the boot## prompt?
A. ip address 192.168.1.1/24
B. ip address 192.168.1.1 subnetmask 24
C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
D. ip address 192.168.1.1 mask 255.255.255.0
Answer: C

Juniper   JN0-130認定証   JN0-130問題集   JN0-130認定試験
19. What describes the functionality of NTP when using multiple virtual routers?
A. All virtual routers can act as NTP clients and servers.
B. Only one virtual router can act as an NTP client and a server.
C. Only one virtual router can act as an NTP server but all can be clients.
D. Only one virtual router can act as an NTP client but all can be servers.
Answer: D

Juniper過去問   JN0-130過去問   JN0-130参考書
20. Which configuration command is used to make the ERX Edge Router an NTP server?
A. set ntp-server
B. set ntp server
C. ntp-server enable
D. ntp server enable
Answer: D

Juniper問題集   JN0-130   JN0-130   JN0-130認定証   JN0-130
21. Which configuration command allows a virtual router to receive updates from a configured NTP
source?
A. ntp enable
B. enable ntp
C. set ntp-client
D. enable ntp-client
Answer: A

Juniper   JN0-130認定証   JN0-130認証試験   JN0-130   JN0-130
22. Which configuration command is used to send debug level events to the console in real time?
A. log here severity debug
B. log destination console severity debug
C. log severity debug destination console
D. log realtime destination console severity debug
Answer: B

Juniper   JN0-130認定試験   JN0-130認定資格
23. Which command initiates a packet trace for all PPP packets on interface atm 6/1.33 ?
A. log filter debug pppPacket atm 6/1.33
B. log severity debug pppPacket atm 6/1.33
C. log filter debug category pppPacket atm 6/1.33
D. log severity debug category pppPacket atm 6/1.33
Answer: B

Juniper   JN0-130問題集   JN0-130認定証   JN0-130   JN0-130参考書
24. Log messages are appearing very quickly on the console of your ERX Edge Router.
Which Privileged Exec command disables real-time console logging?
A. no log here
B. no log console
C. destination console severity 7
D. destination console logging off
Answer: A

Juniper問題集   JN0-130問題集   JN0-130
25. Which two configuration commands are required to direct debug level console logging to your current
ERX Edge Router Telnet session? (Choose two.)
A. log here
B. log telnet here
C. log destination console severity 7
D. log destination telnet severity debug
Answer: AC

Juniper   JN0-130問題集   JN0-130
26. A log filter of log severity DEBUG pppPacket ATM 4/3.66 is configured within the category of
pppPacket.
Which configuration command removes this specific log filter?
A. no log severity pppPacket
B. no log severity debug pppPacket
C. no log severity pppPacket atm 4/3.66
D. no log severity debug pppPacket 4/3.66
Answer: C

Juniper認定証   JN0-130認定試験   JN0-130認定証   JN0-130認定証
27. Which configuration command removes all log filters currently configured on the ERX Edge Router?
A. no log here
B. no log fields
C. no log filters
D. no log severity
Answer: C

Juniper認定証   JN0-130認証試験   JN0-130認証試験   JN0-130認定資格   JN0-130
28. Which three statements describe macros on the ERX Edge Router? (Choose three.)
A. They prompt users for input.
B. They cannot prompt users for input.
C. They can be created on the router itself.
D. They are an embedded programming language.
E. They can be created on the user's workstation.
Answer: ADE

Juniper   JN0-130過去問   JN0-130練習問題   JN0-130認定証   JN0-130
29. Which command is used to execute a macro called setup.mac ?
A. macro setup
B. macro setup.mac
C. run macro setup
D. run macro setup.mac
Answer: B

Juniper   JN0-130過去問   JN0-130   JN0-130練習問題   JN0-130認定資格
30. Which control expression must be the last line in all macros?
A. <# end #>
B. <# finish #>
C. <# endtmpl #>
D. <# terminate #>
Answer: C

Juniper   JN0-130   JN0-130認定資格   JN0-130   JN0-130

NO.8 Is the IS-IS Designated Intermediate System (DIS) election process called Deterministic or Static and
why?
A. It is Static. If the priorities are equal for a new neighbor and the current DIS only.
B. It is Deterministic. If the well-known pseudonode and system ID is configured on the new neighbor only.
C. It is Deterministic. When a new router appears on a multi-access network with a higher priority value, it
is elected as the DIS.
D. It is Static. When a new intermediate system powers up on a multi-access network, even if it has a
higher priority, it may become a backup DIS.
Answer: C

Juniper認定証   JN0-130練習問題   JN0-130練習問題   JN0-130参考書

NO.9 You would like to view all Fast Ethernet interfaces currently using VLAN tagging and the specific VLANs
each interface is using.
Which CLI command displays this information?
A. show fast interface
B. show vlan interface
C. show vlan subinterface
D. show fast interface vlan
Answer: C

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130   JN0-130練習問題

NO.10 Which two types of routes may be advertised via EBGP? (Choose two.)
A. Routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF.
B. Routes that originate on the local router and are advertised into OSPF.
C. Routes that are transiting the local router and are BGP learned routes.
D. Routes that originate on the local router and are injected using a route map.
Answer: CD

Juniper   JN0-130   JN0-130参考書

NO.11 Which message type is used to initiate an RSVP-TE label switched path?
A. path
B. resv
C. setup
D. session
Answer: A

Juniper問題集   JN0-130   JN0-130参考書   JN0-130練習問題

NO.12 Why would you make a non-backbone area a stub or not-so-stubby area?
A. to aggregate routes learned from the ABR
B. to lower the cost of routes advertised by the ABR
C. to connect a non-contiguous area to the backbone
D. to decrease the size of the link-state database in that area
Answer: D

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130認証試験   JN0-130   JN0-130問題集

NO.13 Which two BGP attributes are incorporated for loop prevention within an AS using a route reflection
configuration? (Choose two.)
A. AS Path
B. Next Hop
C. Cluster List
D. Originator ID
Answer: CD

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130練習問題

NO.14 Which three statements about Label-Switched Paths (LSPs) are true? (Choose three.)
A. LSPs are bidirectional.
B. LSPs are unidirectional.
C. LSPs can be signaled by CAC.
D. LSPs can be configured explicitly.
E. LSPs can be configured dynamically.
Answer: BDE

Juniper   JN0-130   JN0-130   JN0-130

NO.15 Which CLI command displays the VRFs that are operational within each virtual router?
A. show vir
B. show ip vrf
C. show vrf vir
D. show mpls vrf
Answer: A

Juniper認定試験   JN0-130   JN0-130   JN0-130

IT-Passports.comのJuniperのJN0-130試験問題資料は質が良くて値段が安い製品です。我々は低い価格と高品質の模擬問題で受験生の皆様に捧げています。我々は心からあなたが首尾よく試験に合格することを願っています。あなたに便利なオンラインサービスを提供して、Juniper JN0-130試験問題についての全ての質問を解決して差し上げます。

没有评论:

发表评论