2013年11月8日星期五

最新のIBM 000-593試験の問題集

IT-Passports.comは多くの人に便利を与えるとともに、多くの人の夢が実現させるサイトでございます。もし君はまだIT試験で心配すれば、私達IT-Passports.comの問題集を選んでください。IT-Passports.comは長年の研究をわたって研ITの認証試験に関する品質が高く、範囲は広い教育資料が開発しました。それは確かに君の試験に役に立つとみられます。

IT業種は急激に発展しているこの時代で、IT専門家を称賛しなければならないです。彼らは自身が持っている先端技術で色々な便利を作ってくれます。それに、会社に大量な人的·物的資源を節約させると同時に、案外のうまい効果を取得しました。彼らの給料は言うまでもなく高いです。そのような人になりたいのですか。羨ましいですか。心配することはないです。IT-Passports.comのIBMの000-593トレーニング資料はあなたに期待するものを与えますから。IT-Passports.comを選ぶのは、成功を選ぶということになります。

試験番号:000-593問題集
試験科目:IBM 「IBM Tivoli Netcool/OMNIbus V7.4 Fundamentals」
問題と解答:全175問

IT-Passports.comは専門的なIT認証サイトで、成功率が100パーセントです。これは多くの受験生に証明されたことです。IT-Passports.comにはIT専門家が組み立てられた団体があります。彼らは受験生の皆さんの重要な利益が保障できるように専門的な知識と豊富な経験を活かして特別に適用性が強いトレーニング資料を研究します。その資料が即ちIBMの000-593試験トレーニング資料で、問題集と解答に含まれていますから。

IBMの000-593試験の合格書は君の仕事の上で更に一歩の昇進と生活条件の向上を助けられて、大きな財産に相当します。IBMの000-593認定試験はIT専門知識のレベルの考察として、とっても重要な地位になりつつます。IT-Passports.comは最も正確なIBMの000-593試験資料を追求しています。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/000-593.html

NO.1 When using the GUI to create a Tivoli senior administrator that will be using the desktop on a
Windows NT managed node, which user name must be entered on the Create Administrator dialog?
A. senior
B. nobody
C. tmersrvd
D. any account name that is valid on that Windows NT managed node
Answer: D

IBM   000-593参考書   000-593   000-593問題集   000-593認定試験

NO.2 A customer has an existing Tivoli Distributed Monitoring V3.7 deployment.
Their environment includes machines running AT&T Unix.
Which statement is true?
A. ITM V5.1.1 supports these machines, so there are no upgrade issues.
B. The customer must set up a separate TMR to monitor the machines running Tivoli Distributed
Monitoring V3.7.
C. Tivoli Distributed Monitoring V3.7 and ITM V5.1.1 can coexist on the same TMR, but must be on
separate gateways.
D. Tivoli Distributed Monitoring V3.7 and ITM V5.1.1 can coexist on the same TMR, and they can
continue to monitor the machines with DM V3.7.
Answer: D

IBM   000-593   000-593参考書   000-593認定試験   000-593

NO.3 The customer wants to upgrade Tivoli Distributed Monitoring (Advanced Edition) V4.1 to ITM
V5.1.1. What should they do?
A. upgrade first to ITM V5.1 and then to ITM V5.1.1
B. install the latest DM V4.1 patches and then upgrade to ITM V5.1.1
C. install the latest DM V4.1 patches then upgrade to ITM V5.1 and then to ITM V5.1.1
D. upgrade directly from Tivoli Distributed Monitoring (Advanced Edition) V4.1 to ITM V5.1.1
Answer: A

IBM問題集   000-593   000-593

NO.4 What administrator role is required to create an ITM Monitoring Profile?
A. user
B. super
C. senior
D. admin
Answer: C

IBM過去問   000-593参考書   000-593   000-593認証試験   000-593
6. What command provides information to the configured Tivoli Business System Manager
CommonListener?
A. wdmcmd
B. wdmcollect
C. wdmheartbeat
D. wdmdiscovery
Answer: D

IBM問題集   000-593   000-593問題集
7. A server administrator calls you one afternoon to inform you that he did not recieve an alert
from a monitor that should have caught a failed application service.
You remember distributing this particular Resource Model earlier in the morning.
You are unable to run a successful status check on the tmw2k engine from the Gateway.
Which two of the following selections will help in troubleshooting the failed Resource Model and
tmw2k engine? (Choose two.)
A. check status of MDist
B. check status of MDist 2
C. check status of endpoint
D. check status of resource model
E. remove the LCFNEW directory and execute 'wdmcmd'
Answer: B,C

IBM   000-593   000-593   000-593認証試験
8. A customer has the ITM Web Health Console running in a UNIX environment.
The error message "AMW4805E An error occurred while creating the graph" is displayed when
generating Historical or Online Metric graphs.
What UNIX environment variable needs to be set to correct the problem?
A. LANG
B. PATH
C. SHELL
D. DISPLAY
Answer: D

IBM   000-593練習問題   000-593   000-593認定証   000-593
9. Which two statements are true about the wdmconfig command? (Choose two.)
A. The wdmconfig command is used to configure ITM resource models.
B. The wdmconfig command is used to query for information concerning the configuration of the
ITM gateway processes.
C. The wdmconfig command is used to query for information concerning the configuration of the
ITM endpoint processes.
D. The wdmconfig command is used to change the values of one or more configuration keys,
governing the operation of the ITM gateway processes.
E. The wdmconfig command is used to configure the values of one or more configuration keys,
governing the operation of the ITM endpoint processes.
Answer: B,D

IBM   000-593参考書   000-593認定資格   000-593認証試験
10. Which two tables are required to support MDist2? (Choose two.)
A. DIST_STATE
B. DIST_NODE_STATE
C. DIST_NODE_STATUS
D. DIST_STATE_STATUS
E. DIST_PROFILE_STATE
F. DIST_UNKNOWN_STATE
Answer: A,B

IBM   000-593   000-593   000-593
11. Which two basic functions are provided by the Tivoli Framework? (Choose two.)
A. IP routing
B. C2 security
C. NETBIOS routing
D. delegated administration
E. management by subscription
Answer: D,E

IBM   000-593認証試験   000-593認証試験   000-593参考書
12. On subsequent logins, which two events occur during an endpoint login, assuming the
endpoint can contact its assigned gateway? (Choose two.)
A. The endpoint reads its assigned endpoint gateway from the lcf.dat file.
B. The endpoint broadcasts its login using User Datagram Protocol (UDP).
C. The endpoint login request is received by all managed nodes in the TMR
D. The endpoint manager updates the endpoint gateway's endpoint list cache.
E. The assigned endpoint gateway checks its endpoint list cache for that endpoint.
Answer: A,E

IBM   000-593認証試験   000-593練習問題   000-593練習問題
13. Which command allows multihome hosts to function in the Tivoli environment?
A. odadmin odlist
B. odadmin reexec all
C. odadmin set_iom_by_name
D. odadmin allow_dynamic_ipaddr TRUE
Answer: C

IBM問題集   000-593   000-593認定資格   000-593   000-593過去問
14. What are the documented limitations for the number of supported endpoints within one
TMR?
A. 200
B. 2000
C. 20000
D. 200000
Answer: C

IBM   000-593参考書   000-593過去問   000-593過去問   000-593
15. Where must the Tivoli Java RDBMS Interface Module be installed?
A. all endpoints
B. any managed node configured as a RIM host
C. any machine where the MDist2 GUI is installed
D. any TMR server where Java applications access a database
Answer: C

IBM   000-593   000-593練習問題   000-593認定試験   000-593   000-593認定資格

NO.5 The customer wants the capability to automatically recover from a specific event using an
automated action.
Where does the Tivoli Administrator define this recovery action?
A. endpoint
B. Profile Manager
C. IBM Tivoli Workbench
D. IBM Tivoli Health Console
Answer: C

IBM   000-593   000-593認定試験   000-593認定証

成功することが大変難しいと思っていますか。IT認定試験に合格するのは難しいと思いますか。今IBMの000-593認定試験のためにため息をつくのでしょうか。実際にはそれは全く不要です。IT認定試験はあなたの思い通りに神秘的なものではありません。我々は適当なツールを使用して成功することができます。適切なツールを選択する限り、成功することは正に朝飯前のことです。どんなツールが最高なのかを知りたいですか。いま教えてあげます。IT-Passports.comの000-593問題集が最高のツールです。この問題集には試験の優秀な過去問が集められ、しかも最新のシラバスに従って出題される可能性がある新しい問題も追加しました。これはあなたが一回で試験に合格することを保証できる問題集です。

没有评论:

发表评论